sandikodasi' Alıntı:Btr de öyle okulun açık oldğu saatlerde olmaz.. Aynı rehber öğretmenler gibi olmalı.. Günde taş çatlasın 6 saat!
Aslında bu konuda birlik olmamız lazım.. Her eylülde aynı sorunları yaşıyoruz.. Kaç saat dersimiz olacak, hangi okula görevlendirileceğiz, gene hangi çöplüğü sınıfa çevireceğiz...vs.. Derslerimizi geri kazanmamız birlikte hareket etmemizin bir sonucu olarak geri alındı pekala aynı şekilde formatörlük için kadro konusunda da baskı yapabiliriz...enestar' Alıntı:sandikodasi' Alıntı:Btr de öyle okulun açık oldğu saatlerde olmaz.. Aynı rehber öğretmenler gibi olmalı.. Günde taş çatlasın 6 saat!
Adamlar görevlendirme bile yapmazken, çok polyanna gördüm seni))
hocam başlık aktif kalsında belki bir gören bilişimci daha çıkarda destek verir diye koyduğum "+" ları toplayın kaç taneyse benden düşün size ekleyelim de siz hiperaktif olun.ogretmen006' Alıntı:hocam bu gidişle hiperaktif üye olacaksın bu başlık sayesinde
hocam dediğiniz gibi her dönem aynı rezillik daha 5 dak önce ankara yı aradım ne zaman belli olacak kaç gün oldu dedim hocam onayda diyorlar. neymiş evrağın altında 7-8 kişinin imzası varmış hepsi yerinde olmayabiliyormuş günde 1 kişi imzalasa 8 gün edermiş. işte bunlarla uğraşmamak için bişeyler yapalım diyoruz. yoksa 10 günde bekletir 1 ayda. sonra ki zamanlarda görevide bekletir sonra okul okul gezeriz maaş karşılığı için.s_handan' Alıntı:Aslında bu konuda birlik olmamız lazım.. Her eylülde aynı sorunları yaşıyoruz.. Kaç saat dersimiz olacak, hangi okula görevlendirileceğiz, gene hangi çöplüğü sınıfa çevireceğiz...vs.. Derslerimizi geri kazanmamız birlikte hareket etmemizin bir sonucu olarak geri alındı pekala aynı şekilde formatörlük için kadro konusunda da baskı yapabiliriz...enestar' Alıntı:sandikodasi' Alıntı:Btr de öyle okulun açık oldğu saatlerde olmaz.. Aynı rehber öğretmenler gibi olmalı.. Günde taş çatlasın 6 saat!
Adamlar görevlendirme bile yapmazken, çok polyanna gördüm seni))
:?:xxltc' Alıntı:arkadaşlar mail adresine görevlendirme ile ilgili mail gelen varmı varsa paylaşabilir mi
s_handan' Alıntı:Bende görevlendirme kaydınız bulunamadı diyor, bu görevlendirilmedim mi demek oluyor?
xxltc' Alıntı:görevlendirme çıkan arkadaşlar ne zaman başlayabiliriz bilginiz varmı
Ne sanıyordun ya! Arkadaşın sıkıntısı sadece geç açıklamaları bütün tantanası bunun içindi yoksa başvurmaması değildi attığı artı mesajları bunun içindi açıklandıktan sonra + mesajları kesildiahmetfx' Alıntı:xxltc' Alıntı:görevlendirme çıkan arkadaşlar ne zaman başlayabiliriz bilginiz varmı
Siz başvurdunuz mu?