Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
s_handan' Alıntı:
İki haftadır okulda idarenin ve öğretmenlerin işlerini yapmadığım için birçoğu benimle konuşmuyor... İdare ise çıkarabileceği her türlü sıkıntıyı çıkarıyor... Formatörlüğü geçtim görev tanımımızı birileri bunlara anlatsa.... Ben anlatıp, anlaşılamamaktan yoruldum artık..

İşin en kötü tarafı bu zaten. Tepkimizi kendilerine karşı zannediyorlar. Halbuki tamamiyle MEB'le ilgili. Ama iş küsmeye darılmaya kadar gidiyor. Bu sefer de okulun tadı tuzu kaçıyor.

tomreader2010' Alıntı:
gorevlendirme yapmayanlara tepki olsun diye okuldaki butun ikili iliskilerimizi hic mi edelim arkadaslar, toplu sekilde gorusmeye gitsek nasil olur acaba gerekirse bakanliga

bugün "internete verdiğim duyuruyu eklemek zoruna mı gidiyor?" diyen öğretmen arkadaşa git yapmıyorum diyerek tepkimi gösterdim. yapmak zorunda değilimki, idare görev çıkarsın yaparım, şu anda sizin gibi branş öğretmeniyim dedim.. işin tuhaf tarafı bizim arkadaşlarımız bizi bu hale düşürüyor! o yüzden yapmayın! görevlendirmeyenler düşünsün! birleşelim arkadaşlar.. hatta bir adım daha ileri taşıyalım.. bir daha istedikleri toplu dosyayı göndermeyelim! hiç bir ilde bu uygulama yok, neye dayanarak bir ton "ıvır zıvır" istiyorlar? bakalım o zaman hiçbirimize mi görev vermeyecekler! hadi az cesaret..

arkadaşlar bilsem ki ankarada ki tüm bilişimciler tepki göstererek btr ye başvurmayacak toplanıp örgütlenip başvurmayalım. merkezde ki de başvurmasın ilçedekilerde ama birlik olalım. birlikten kuvvet doğar diye boşa dememişler. arkadaşlar lütfen birlik olalım yoksa bunlar kedi köpek misali bizimle oynarlar.

DİYORUM YA ADAMLARI ARADIM NE ZAMAN GÖREVE BAŞLARIZ DİYORUM 10 GÜNE BELKİ DİYOR. 1 AYA NETLEŞİRMİ DİYE LAF ATIYORUM ADAM GÜLÜYOR YOK O KADAR DEĞİL DİYOR. benimde zoruma gidiyor valla. birlik olmadan olmaz.

bugün bir üniversitenin avukatıyla görüştüm evrak eksikliğiyle başvurumuz alınmadı diye btr görevlendirme esaslarını okudu ve şöyle bir yol önerdi (fatih projesi kapsamında olan okullar için ) öncelikle okulunuz aracılığıyla dilekçe yazın, dilekçenizde hangi yasal dayanağa göre başvuru hakkı tanınmadığı ,böyle bi yasal dayanak yoksa da görevlendirmemin yapılması mealinde dilekçemizi yazıp yollamamızı gelen cevapta yasal bir dayanak yoksa idari mahkemeye başvurup hakkınızı %100 alırsınız dedi...

avukat görevlendirmenin illerin inisiyatifine bırakıldığı konusunda bilgilendirilmemiş. bazı iller görevlendirme yapma gereği dahi görmeyebiliyor. ile kalmış bir durum.

şuna benziyor. kitap yma ile görevlendirilmiş matematik öğretmenlerini göstererek ben niye görevlendirmiyorum diye bir matematik öğretmeninin başvurmasına benziyor.

esenordelarthe' Alıntı:
avukat görevlendirmenin illerin inisiyatifine bırakıldığı konusunda bilgilendirilmemiş. bazı iller görevlendirme yapma gereği dahi görmeyebiliyor. ile kalmış bir durum.

şuna benziyor. kitap yma ile görevlendirilmiş matematik öğretmenlerini göstererek ben niye görevlendirmiyorum diye bir matematik öğretmeninin başvurmasına benziyor.
hiç alakası yok verdiğiniz örnekle görevlendirme esasını okursanız, kendi okuluna görevlendirme istiyorsun ve branşın bt ise öncelik hakkı sende ve şuan ankarada liselerde görevlendirme yapılıyor sadece yasal bir gerekçe göstermesi lazım ben gerekirse bakanlığa da şikayette bulunacağım ankara il milli eğitimin fatih kapsamındaki okullarda işleyişi kasti olarak sekteye uğratması gibi... bakanlıkta bir şey yapmazsa topunu allaha havale ediyorum..

Arkadaşlar bu ortaokullar konusunda bilgi almak için topluca dilekçe versek olmaz mı il şube müdürüne falan, ya da dilekçeleri elden teslim etsek olur mu ki başvuru yapalım anlaşıp elden dilekçe ile

az önce gelen maili paylaşıyorum.

Mamak ilçesinde Hüseyin Gazi And. İHL, Ali Naili Erdem AL, Rasim Özdenören A.L. okulları boş olup bu okullarda görev almak isteyen BT REHBER arkadaşlar İl MEM ek binada ki bölümümüze okul müdürlerinin uygun gördükleri takdirde başvuruda bulunabilirler.
Ümit SARAN
EBİTEFO

arkadaşlar gölbaşında fatih kurulu olup btr öğretmen görevlendirilemeyen okul var mı ? Çankaya da tınaztepe a.l. Mhmet zakir ekni a.l, cumhuriyet fen lisesi, bahçelievler a.l boş ve görevlendirme bekliyordu en son. Ama bu son görevlendirme ile doldu mu bilemiyorum.

bunları allah bildiği gibi yapsın. pislikler 1 hafta geçsi mahsusdan açıklamıyorlar kesin

Ben bugun de aradım acmadılar yine, sadece Mamak da kaldı ise o civarda olan okullara btr yapmasın lar özellikle de başka branşlarda, ama golbassi nda ki adam Mamak yaramaz ki kendi okulunda derslere girmek zorunda çünkü nasıl gitsin gelsin,
Ya da Mamak a çok uzak bt öğretmeni orayı yazsa hem kendi okulundaki ders hem o okul gitse gelse, o okulun yanin da ki okuldaki B kisisi da ısrarla ortaokul gorevlendirmesi ni beklerse, bu okulu uzaktan yazan adamın suçu ne
Ohhh sonra yan okuldaki adam sadece kendi okuluna gorevlendirilsin ,
sonra adamın derse girdiği okula da alakasız bir branşta öğretmen de adamın kendi okuluna gorevlendirilsin
uzağa giden kişi günah keçisi mi
Günah keçisi mi arıyor bunlar
O okulları secmiyorlar sa civar okullara görevlendirme yapma
Alakasız insanların suçu ne
Ben nasıl yazıyim da nasıl gidiyim oraya
Civar okullarda özellikte başka branşta btr isteyenlere yoksa bt öğretmenlerine de ki illa bunları yazacaksınız
Koskoca şehri niye zorluyosun

Yahu bu ne ya bi iş te de mantıklı olun

Sürü gibi hep başkalarının suçunun cezasını başkası çeksin

Yok efendim dosyaları begenmemis
Dosya alman gerektiği nerde yazıyor
Onun ki ni beğenmedin benim suçum ne

Sacma saçma işler topluca şikayet edelim bunları
Önce dilekçe ile isteyelim sonra da şikayet edelim

Okulda da iş yapan ne olsun derdime girer çıkarım
O da başka branstan dersime, anlatamassam da kusura bakmasinlar alanım degil

Arkadaşlar seneye Ankarayı tercih etmeyi düşünen biri olarak üzüldüm Ankara gibi bir ilin milli eğitimi nasıl böyle saçma sapan kararlar alabiliyor bimer'e yazın sendiklara sordurun hangisi olursa olsun peşini bırakmayın :alkis:

arkadaşlar yazdım daha önce pazartesi dilekçe verin okulunuzdan görevlendirme isteyin vermeyeceklerse yasal gerekçesini sorun dilekçenizde sonra direk bakanlığa gidip şikayet edelim, bunda bir kasıt var gibi...

kafam da iyice bozuldu. ek ders sıkıntımızda olmasa hiç umursamayacam da rabbim muhtaç etmesin bunlara

bu arada ankarada ki bilişimci arkadaşlar eğer toplanıp şöyle 100-200 kişi enaz bi eylem yapabilsek ama yasal bir eylem toplu dilekçe vermek veya istifa etmek gibi biterodan anlasınlar istedikleri gibi at koşturamayacaklarını

BBNET
Geri