mutlucan' Alıntı:ifadeye bakar mısın..antigen' Alıntı:ay tam 2008 mezunu yok mu diyecektim son sayfada gördüm bizim elemanları...
2008 ankara üniv - böte
elemanları..
ağzımıza sakız oldu valla bu "eleman" kelimesi
)))katılıyorum... kaçırttılar adamı ama sonunda_miracle_' Alıntı:çok kaliteydi...
yapma ya gitti mi bahaantigen' Alıntı:katılıyorum... kaçırttılar adamı ama sonunda_miracle_' Alıntı:çok kaliteydi...
uhaha:
uhaha: 
İstanbula atamam oldu. Okulumu gerçekten çok özledim. 
mutlucan' Alıntı:eleman sana bi uçarım , görürsün
eleman numaran kaçtı..
eleman kendine bi eksi atıver..
ve daha neler neler
efsane..
bir taneydi Baha Hocamız
2005 mezunuyuz, 5 yıl oldu mezun olalı. dile kolay..şimdi sınıf arkadaşlarımızı burda görmek çok hoş oluyor.
:lol: :lol: iyiki de dinlemişim dersleri, iyi ki de arkadaşlarımla paylaşmışım notlarımı, iyi ki Ankara Üniversitesi 2005 mezunu olmuşum. arkadaşlarım hepinizi çok özledim. o zamanlar en çok zıtlaştıklarımı bile... türkiyenin her yerindeki tüm aü böte 2005 mezunlarına slmlar
sen ben alios üçlüsü iyi başladık .
adam bilgisayarda aşmış . Bi Nurettin hoca var biraz soğuk her gidişimde göz göze geliyoz tanıyo sonra başını çeviriyo sallamıyo
) elemanlar langırt oynasa arada... biraz futboldan anlamasam da azcık iddia kuponu doldursak. arada etrafı kessek ^^ .bahçede bi veleybol yapsak ... King sporuna ve okey sporuna da el atsak azcık zekamızı çalıştırsak.. ardından arkadaşlarımızın sınırsız pilavı mı yoksa yurtta yemek fişiyle tabldot yemek mi hangisi diye şöyle bi 2 saniye düşünsek artık o günün şartlarına göre uygunu hangisiyse onun kararını vermek
. yurda gidip bi spor salonuna bakmak kimler var kimler yok diye eğer sağlam ekip varsa hemen 3 dakkada üstü değiştirip tekrar baskete dalmak.. Basketi bitirip odaya çıkarken ufoda çalışanları imrenerek şöyle bi göz kenarıyla izlemek..