i.d.' Alıntı:çubuk kazan polatlı arasında kaldık. neresi en iyi olur bir karar veremedik.
tabii hocam kişiye göre değişir ama bende 70 km gidiş geliş yaptığım için 40 neki çerez benceevrim0626' Alıntı:hocam ben ayrıntılı yazdım dediğim gibi 40 km senin gibi 40 km bana uygun diyen varsa zaten sorun yok kendi fikrimi söledimbide yıllardır okula yürüyerek gidip geldiğim için olsa gerek yoksa benim ailemde sincanda oturuyordu büyük iller için 40 km sorun değil dediğiniz gibi. ama ulaşım açısından çubuk akyurt bence diğerlerine göre daha iyi tabiki
gidiş 130 sa sadece valla iyi dayanmışsınız size maaştan ne kalıyordu hocami.d.' Alıntı:130 km üç yıl gidip geldim
hiç tavsiye etmem ama mecbursanızda yapacak bişey yok mecburen alışılıyor hocamevrim0626' Alıntı:gidiş 130 sa sadece valla iyi dayanmışsınız size maaştan ne kalıyordu hocami.d.' Alıntı:130 km üç yıl gidip geldimbirde bende alışık değilim böyle yol gidip gelmeye nasıl zormu insan alışıyormu?
evrim0626' Alıntı:gidiş 130 sa sadece valla iyi dayanmışsınız size maaştan ne kalıyordu hocami.d.' Alıntı:130 km üç yıl gidip geldimbirde bende alışık değilim böyle yol gidip gelmeye nasıl zormu insan alışıyormu?