Ankara Çubuk nasıl bir yer?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan i.d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

i.d.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ankara Çubuk nasıl bir yer? merkezden gidiş geliş yapılabiir mi. Çubuk ta kalsak kiralar nasıl bilen var mı?

ankara merkez ilçe sürekli ulaşım vardır merkeze 40 km civarıdır. havaalanı tarafındadır. çubukta kaldıktan sonra ankara da yaşıyorum demek bana göre uzaktır. ama illa ankara düşünüyorsanız yazılabilir kiralar ile ilgili net bilgim yok ama nereye gitseniz çankaya gibi merkezler hariç 400 den başlar 600 e kadar doğalgazlı bulursunuz

ankarada kalıyorum demek neden uzak olsun anlamayamadım hocam ankara gibi bir şehir için 40 km çok uzak mesafe deği bence ki çok rahat gidiş geliş yapabilirsiniz bence

çubuk kazan polatlı arasında kaldık. neresi en iyi olur bir karar veremedik.

hocam çubuk diğerlerine göre merkezidir içerikleri hakkında bilgim yok ama merkezilik ise kesinlikle çubuk merkezdir

hocam ben ayrıntılı yazdım dediğim gibi 40 km senin gibi 40 km bana uygun diyen varsa zaten sorun yok kendi fikrimi söledim:) bide yıllardır okula yürüyerek gidip geldiğim için olsa gerek yoksa benim ailemde sincanda oturuyordu büyük iller için 40 km sorun değil dediğiniz gibi. ama ulaşım açısından çubuk akyurt bence diğerlerine göre daha iyi tabiki

i.d.' Alıntı:
çubuk kazan polatlı arasında kaldık. neresi en iyi olur bir karar veremedik.

hocam nereleri düşünüyorsun, puanın kaç bende ankara düşünüyorum, çakışmıyalım aynı yerleri yazıp :D

ben ankaralıyım çubuğa uzun zamandır gitmiyordum. bu yaz gittim çok gelişmiş güzelleşmiş şirin bi ilçe. kazana polatlıya göre daha yakın.

Memleketimdir :D Vasıtası boldur. Hele sabahları 5 dakikaya bir araç kaldırırlar. Yolu düzdür. Büyük bir ilçedir. Gidip gelen çok insan vardır ama genelde Çubuk'ta oturup şehire gidiş geliş yaparlar.

evrim0626' Alıntı:
hocam ben ayrıntılı yazdım dediğim gibi 40 km senin gibi 40 km bana uygun diyen varsa zaten sorun yok kendi fikrimi söledim:) bide yıllardır okula yürüyerek gidip geldiğim için olsa gerek yoksa benim ailemde sincanda oturuyordu büyük iller için 40 km sorun değil dediğiniz gibi. ama ulaşım açısından çubuk akyurt bence diğerlerine göre daha iyi tabiki
tabii hocam kişiye göre değişir ama bende 70 km gidiş geliş yaptığım için 40 neki çerez bence :D

i.d.' Alıntı:
130 km üç yıl gidip geldim
gidiş 130 sa sadece valla iyi dayanmışsınız size maaştan ne kalıyordu hocam:) birde bende alışık değilim böyle yol gidip gelmeye nasıl zormu insan alışıyormu?

evrim0626' Alıntı:
i.d.' Alıntı:
gidiş 130 sa sadece valla iyi dayanmışsınız size maaştan ne kalıyordu hocam:) birde bende alışık değilim böyle yol gidip gelmeye nasıl zormu insan alışıyormu?
hiç tavsiye etmem ama mecbursanızda yapacak bişey yok mecburen alışılıyor hocam

evrim0626' Alıntı:
i.d.' Alıntı:

Ben de 6 yıl bilfiil günde toplam 190 KM yol katettim :) Ancak araba hep dolu gidip geldiği için masrafı çıkınca bir ek ders de oradan kalıyordu.

BBNET
Geri