android telefon önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dadaa

Aktif Üye
arkadaşlar 600 850 tl arası android tel almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum şu modeller ilgimi çekti motorola razr xt910,motorola atrix teşekkürler..bu arada android işletim sistemli ilk deneyimim olacak..

Hocam android tel alacaksan kendi tel hafızası yüksek olanları tercih et bence. çünkü bir iki uygulama yükledikten sonra hafıza doluyor ve yavaşlama donmalar oluyor. ondan sonra işlemci ve android sürümü yüksek olursa daha iyi olur.

valla atrix e bende bakıyorum haftalardır ama güncellemesi yok bildiğim kadarıyla, o problem.

hocam bende galaxy ace var ama ben galaxy note 2 derim.. :idea:

fiyat da o kadar açılamam dostlar(nexus note 2) atrixin güncelleme problemi olmasa direk tercihim atrix olacak. razr da da wifi problemi şarjın az gitmesi sorunları varmış. Sony e mi yönelsem xperia p falan

bende aynı fiyatta aradım ama kafama göre bişey bulamadım, fiyatı o aralarda tutunca illa bişeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. sonunda 750 tl ye ikinci el tertemiz galaxy s2 aldım. 1gb ram, 16 gb hafıza. tavsiye ederim

motorola atrix kullanıyorum ace'ı da yakından biliyorum ona göre çok daha hızlı ve kaliteli. Ekran 4 inch, çift çekirdek, ekran kartı, 16 gb dahili hafıza, 1 gb uygulama hafızası tek eksiği diyebileceğim şey android sürümü o da bana dert olmuyor... tavsiye ederim atrix'i. Ayrıca Docking Station var telefonu hdmi ile tv ye bağlayabiliyorsunuz aynı ürüne usb klavye ve fare de bağlayıp kullanabilme imkanınız var ben denemedim ama Docking Station'ı araştırabilirsiniz.

Ben Media Markt dan 600 TL'ye almıştım.

LG Optimus L9 P760
4.7" IPS ekran
2 çekirdekli 1.2 yada 1 ghz işlemci.
1 gb ram
fiyat 899 tl. bu ekran büyüklüğünde bu donanımda bu fiyata pek yok.
1 haftadır kullanıyorum. incele derim.

horozerk' Alıntı:
motorola atrix kullanıyorum ace'ı da yakından biliyorum ona göre çok daha hızlı ve kaliteli. Ekran 4 inch, çift çekirdek, ekran kartı, 16 gb dahili hafıza, 1 gb uygulama hafızası tek eksiği diyebileceğim şey android sürümü o da bana dert olmuyor... tavsiye ederim atrix'i. Ayrıca Docking Station var telefonu hdmi ile tv ye bağlayabiliyorsunuz aynı ürüne usb klavye ve fare de bağlayıp kullanabilme imkanınız var ben denemedim ama Docking Station'ı araştırabilirsiniz.

çok güzel bir tel ama güncelleme sıkıntı

samsung galaxy s3 mini al derim hocam... veya para kısıtlıysa 100 tl düşüğüne htc nin şimdi bir modeli vardı unuttum.desire x di şimdi hatırladım....

Türkiye deki motorola atrix ler refurbished üründür. Uyarayım. Google den araştırın bence uzak durursunuz..

marka takıntınız yoksa ve kamera performansı sizin için çok önemli değilse huawei ascend p1 :+1:

jowood' Alıntı:
Türkiye deki motorola atrix ler refurbished üründür. Uyarayım. Google den araştırın bence uzak durursunuz..
evet hocam onda sıkıntı var aslında çok güzel telefon fiyat performans açısından x peria p ile razr xt 910 arasındayım su an fiyat 850 ikisinde de

s3 mini alın
başka telefon düşünürseniz de görüntülü görüşmesi olmasına dikkat edin önemli :D

dadaa' Alıntı:
horozerk' Alıntı:

Hocam bugün son gün hepsiburadadan atrixi alırsan 590 tl. 100 tl hediye çeki de var(hediye çeki için son gün ;). Ayrıca paraf kredi kartıyla alırsan 100 lira paraf puanda var. Sana geldi telefon 390a fiyat-performans açısından daha iyisi yok türkiyede. bir üst seviye istersen istanbul bilişimden atrix 2 yi alabilirsin, fiyatı peşin 484, taksitli 499. bende atrix kullanıyorum. android versiyonunu dert etme. bende atrix kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.

cyberstar' Alıntı:
dadaa' Alıntı:
horozerk' Alıntı:

Hocam bugün son gün hepsiburadadan atrixi alırsan 590 tl. 100 tl hediye çeki de var(hediye çeki için son gün ;). Ayrıca paraf kredi kartıyla alırsan 100 lira paraf puanda var. Sana geldi telefon 390a fiyat-performans açısından daha iyisi yok türkiyede. bir üst seviye istersen istanbul bilişimden atrix 2 yi alabilirsin, fiyatı peşin 484, taksitli 499. bende atrix kullanıyorum. android versiyonunu dert etme. bende atrix kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.

teşekkürler kardeşim xperia p aldım sağolasın

BBNET
Geri