horozerk' Alıntı:motorola atrix kullanıyorum ace'ı da yakından biliyorum ona göre çok daha hızlı ve kaliteli. Ekran 4 inch, çift çekirdek, ekran kartı, 16 gb dahili hafıza, 1 gb uygulama hafızası tek eksiği diyebileceğim şey android sürümü o da bana dert olmuyor... tavsiye ederim atrix'i. Ayrıca Docking Station var telefonu hdmi ile tv ye bağlayabiliyorsunuz aynı ürüne usb klavye ve fare de bağlayıp kullanabilme imkanınız var ben denemedim ama Docking Station'ı araştırabilirsiniz.
Ben Media Markt dan 600 TL'ye almıştım.
evet hocam onda sıkıntı var aslında çok güzel telefon fiyat performans açısından x peria p ile razr xt 910 arasındayım su an fiyat 850 ikisinde dejowood' Alıntı:Türkiye deki motorola atrix ler refurbished üründür. Uyarayım. Google den araştırın bence uzak durursunuz..
dadaa' Alıntı:horozerk' Alıntı:motorola atrix kullanıyorum ace'ı da yakından biliyorum ona göre çok daha hızlı ve kaliteli. Ekran 4 inch, çift çekirdek, ekran kartı, 16 gb dahili hafıza, 1 gb uygulama hafızası tek eksiği diyebileceğim şey android sürümü o da bana dert olmuyor... tavsiye ederim atrix'i. Ayrıca Docking Station var telefonu hdmi ile tv ye bağlayabiliyorsunuz aynı ürüne usb klavye ve fare de bağlayıp kullanabilme imkanınız var ben denemedim ama Docking Station'ı araştırabilirsiniz.
çok güzel bir tel ama güncelleme sıkıntı
cyberstar' Alıntı:dadaa' Alıntı:horozerk' Alıntı:motorola atrix kullanıyorum ace'ı da yakından biliyorum ona göre çok daha hızlı ve kaliteli. Ekran 4 inch, çift çekirdek, ekran kartı, 16 gb dahili hafıza, 1 gb uygulama hafızası tek eksiği diyebileceğim şey android sürümü o da bana dert olmuyor... tavsiye ederim atrix'i. Ayrıca Docking Station var telefonu hdmi ile tv ye bağlayabiliyorsunuz aynı ürüne usb klavye ve fare de bağlayıp kullanabilme imkanınız var ben denemedim ama Docking Station'ı araştırabilirsiniz.
çok güzel bir tel ama güncelleme sıkıntı
Hocam bugün son gün hepsiburadadan atrixi alırsan 590 tl. 100 tl hediye çeki de var(hediye çeki için son gün. Ayrıca paraf kredi kartıyla alırsan 100 lira paraf puanda var. Sana geldi telefon 390a fiyat-performans açısından daha iyisi yok türkiyede. bir üst seviye istersen istanbul bilişimden atrix 2 yi alabilirsin, fiyatı peşin 484, taksitli 499. bende atrix kullanıyorum. android versiyonunu dert etme. bende atrix kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.