Tabletinizin modeli nedir?Samsung tableti hdmi kablo üzerinden (kablosuz olmayacak) Pardus yüklü akıllı tahtaya aktarabilir miyiz?
Tab S6 Lite
Tahtadaki işletim sisteminin ne olduğu önemsiz. Hatta ET güç alsın yeter. ET yi açmanıza gerek yok. hdmi girişine nerden geldiği önemli değil sinyal gelsin yeter. Otomatik yansır olmazsa girişi değiştirme düğmesine dokun hdmi yapSamsung tableti hdmi kablo üzerinden (kablosuz olmayacak) Pardus yüklü akıllı tahtaya aktarabilir miyiz?
Çok TeşekkürlerSamsung tablet (s serisinde) fe, fe+, Lite modellerinde kablolu aktarım yapamazsınız ama kablosuz olarak Screen stream uygulaması ile yapabilirsiniz Mustafa hocam bu videoda anlatmış
Kendim için değil hocam. Bir arkadaşımız seminerler vermek için farklı okulları gezecek. Kendisine kablosuz olarak görüntü aktarmasını söylemiştim fakat bazı okullarda sorun yaşayabileceğini söyledi. İşi garantiye almak için kablo bağlantısını kullanmak istedibir kablosuz niye olmayacak iki vysor vardı kullanabilirsinz
Hocamız hdmı Kablosunu duvardaki modüler mi takıyor yoksa tahtanın kendisine miMerhabalar, okulumuzda bir hocamız hdmi kablo ile tahtaya görüntü aktararak ders anlatıyor.
Andorid bir tablet, Type-C-HDMI kablo kullanıyor. Tüm sınıflarda sorun yokken sadece bir sınıfta görüntü aktarılamıyor.
Tahtalar Faz 3 Arçelik. Hdmi giriş çalışıyor, pc ile görüntü aktarılabiliyor.
Sizce sorun ne olabilir ve nasıl çözülür?
Tahtanın kendisine hocam. Diğer sınıflarda bir problem yok.Hocamız hdmı Kablosunu duvardaki modüler mi takıyor yoksa tahtanın kendisine mi