desertrose55
Aktif Üye
Başvuru ekranı açıldı. Ben de ne olur ne olmaz hemen tercihimi yaptım ( Sadece 1 tanecik
)...

murti1404' Alıntı:yeniden atamada izmirde
konak anadolu
buca 85.yıl
aliağa barbaros anadolu
gümüldür anadolu
torbalı anadolu
tire kutsan anadolu
bayındır ülfet onart anadolu lisesi açılmıştı ilk üçüne atama oldu, diğer 4üne olmadı yeni nereler açıldı bilgisi olan var ve söylerse sevinirim
horozerk' Alıntı:Saçmalığa bak, sen Konya gibi büyük bir ilde merkez olmayan 3 ilçede (akşehir,yunak,karapınar dı galiba) okul aç sadece. Ondan sonra da FATİH için bilişimciler çok önemli çok önemli de, BTR görevlendirirken de hiçbir BT öğretmeni olmayan liseler dolmadığı için kendi okulunuzda BTR olamazsınız önce oraları doldurun de, kadro vermeye gelince de fısss. böyle bir yönetim böyle bir düzen ancak protesto için alkışlanır :alkis: , bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Ne veriyorsun da ne istiyorsun.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:arkadaşlar bir sorum olacak.
ben sınavsız bir anadolu lisesine atanmıştım, şimdi kendi okulum açık gözükmüyor bana. eğer tercih yapmazsam kendi okulumda kadro alır mıyım direk? norm fazlası mı olurum yoksa ?
ddeemmeett' Alıntı:urfada durum nedir bilen var mı
bende de hata veriyo yaa
Tek okul.Suruç yunus Emre...
ufukhilal' Alıntı:Aydın da sadece Bozdoğan, Çine, Nazilli, Söke
mrtrk' Alıntı:istanbulda ki arkaşlar, başvuru sayfasını açtığımda "seçme sınavı puanı" 0 görünüyor. ilçe mil. eğit. ile görüştüğümde herkesde aynı dediler. bu durumda olan başkaları varmı? ilçe mil. eğit. pek güvenmiyorumda![]()
hocam çok saolun görmemişimseferzafer' Alıntı:mrtrk' Alıntı:istanbulda ki arkaşlar, başvuru sayfasını açtığımda "seçme sınavı puanı" 0 görünüyor. ilçe mil. eğit. ile görüştüğümde herkesde aynı dediler. bu durumda olan başkaları varmı? ilçe mil. eğit. pek güvenmiyorumda![]()
aynı satırın en sağında puan hesapla va rbasınca puanınız gelir.
hemen bakıp yazayım.serkanaytekin' Alıntı:arkadaşlar nazilli ve sökede hangi okullar var bakabilirmisiniz?
LionKing' Alıntı:gizemkar, ben de balıkesirdeyim bana merkez ve ilçeler gözüküyor sana lisede olduun için mi gözükmüyor? başın sağolsun bu arada...