Anadolu Lisesi ilk Atama Tercihleri başladı

Kodla Büyü
arkadaşlar bir sorum olacak.
ben sınavsız bir anadolu lisesine atanmıştım, şimdi kendi okulum açık gözükmüyor bana. eğer tercih yapmazsam kendi okulumda kadro alır mıyım direk? norm fazlası mı olurum yoksa ?

BTR görevlendirmesi yapılan okullar açılmamış kanımca. hala görevlendiriliyoruz, norm sorunu ise olduğu gibi önümüzde duruyor. şu kurumda yok bizim gibi branş, lanet olsun.

arkadaşlar bi soru da benden 2011 haziranda il milli eğitim müdürü teşekkür verdi ama yansımamış acep nedendir bilen beri gelsin....

Saygıdeğer meslektaşlarım meslekteki 7. yılımı doldurmak üzereyim.. çok yoruldum ve yıprandım artık..Bu sınava babamın vefatından bir kaç hafta sonra girdim.. çok kötü bir durumdaydım geleceğim için kaygı duyarak girdim geleceğimizin ne olacağı belli değildi destek oldu büyükler meslektaşlarım.. O zaman dendi ki düz lise kalmayacak sınavı kazanamayan meslek liselerine yönlendirilecek ya da başka okullara.. Anadolu liselerinde sadece puan ile atama yapılacak..Okulumuzda dönüşümünü seneye tamamlayacak..2010 da Tayin döneminde kadro ile geldiğim okulumda ne norm kaldı nede başka bişey.. Müdür yardımcısı gitti ağustostan beri idari işlerde görevlendirile görevlendirile yoruldum okula idareci isteriz vermezler kadro isteriz vermezler.. Lanet olsun..
Balıkesirde; Merkez, sındırgı ve bandırma isim olarak görülüyor listelerinde ama okul gözükmüyor Bulunduğum ilçe ise listede hiç yok okulumda Fatih projesi kapsamında kurulum yapıldı ama kadro olmadıktan sonra boşluktayız meçhul bir boşlukta.. sınav yalan herşey yalan mevcut olan büyük bir kul hakkı!!!:cry:

gizemkar, ben de balıkesirdeyim bana merkez ve ilçeler gözüküyor sana lisede olduun için mi gözükmüyor? başın sağolsun bu arada...

bu atama döneminde anadolu liselerine atanan bir öğretmen yaz döneminde iller arası atama yapmakta sıkıntı yaşayabilirmi. anadolu liselerine atanan öğretmenler yaz döneminde tercih yapabilecekmi. atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde daha önceki yıllarda buna benzer problemler vardı şimdide aynı sıkıntılar olurmu.

murti1404' Alıntı:
yeniden atamada izmirde
konak anadolu
buca 85.yıl
aliağa barbaros anadolu
gümüldür anadolu
torbalı anadolu
tire kutsan anadolu
bayındır ülfet onart anadolu lisesi açılmıştı ilk üçüne atama oldu, diğer 4üne olmadı yeni nereler açıldı bilgisi olan var ve söylerse sevinirim

İzmir'de de maalesef bu yazdıklarınız haricinde 2 okul açıldı. Buca Gürçeşme Anadolu Lisesi ve Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi. BT öğretmeni olmayan Anadolu Lisesi daha çok vardı aslında. onları kime sakladılar bilemiyorum.

İlinizde başvurduğunuz branşta bu atama dönemi için kontenjan açılmadı.

karaman :)

horozerk' Alıntı:
Saçmalığa bak, sen Konya gibi büyük bir ilde merkez olmayan 3 ilçede (akşehir,yunak,karapınar dı galiba) okul aç sadece. Ondan sonra da FATİH için bilişimciler çok önemli çok önemli de, BTR görevlendirirken de hiçbir BT öğretmeni olmayan liseler dolmadığı için kendi okulunuzda BTR olamazsınız önce oraları doldurun de, kadro vermeye gelince de fısss. böyle bir yönetim böyle bir düzen ancak protesto için alkışlanır :alkis: , bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Ne veriyorsun da ne istiyorsun.

:alkis: :alkis: :alkis:

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
arkadaşlar bir sorum olacak.
ben sınavsız bir anadolu lisesine atanmıştım, şimdi kendi okulum açık gözükmüyor bana. eğer tercih yapmazsam kendi okulumda kadro alır mıyım direk? norm fazlası mı olurum yoksa ?

aynı durum benim içinde geçerli :(

5 milyon nüfuslu Ankara'da 8 tane okul. Çankaya yok. :P
ÇUBUK
Çubuk Anadolu
Yunus Emre Anadolu
KEÇİÖREN
Keçiören Anadolu
MAMAK
Ali Nail Erdem Anadolu
Nahit Menteşe Anadolu
SİNCAN
Sincan Fatih Anadolu
YENİMAHALLE
Atatürk Anadolu
Batıkent Lisesi

Ya arkadaşlar ben Anadolu İmam Hatip de çalışıyorum bizim okullar da eğer açılsa idi biz de Anadolu kadrosuna geçebilir miydik. bilen var mı? gerçi geçilebilse de Meb açmadıktan sonra 100 puan alsan ne ola ki...

istanbulda ki arkaşlar, başvuru sayfasını açtığımda "seçme sınavı puanı" 0 görünüyor. ilçe mil. eğit. ile görüştüğümde herkesde aynı dediler. bu durumda olan başkaları varmı? ilçe mil. eğit. pek güvenmiyorumda :)

mrtrk' Alıntı:
istanbulda ki arkaşlar, başvuru sayfasını açtığımda "seçme sınavı puanı" 0 görünüyor. ilçe mil. eğit. ile görüştüğümde herkesde aynı dediler. bu durumda olan başkaları varmı? ilçe mil. eğit. pek güvenmiyorumda :)

aynı satırın en sağında puan hesapla va rbasınca puanınız gelir.

seferzafer' Alıntı:
mrtrk' Alıntı:

aynı satırın en sağında puan hesapla va rbasınca puanınız gelir.
hocam çok saolun görmemişim :)

LionKing' Alıntı:
gizemkar, ben de balıkesirdeyim bana merkez ve ilçeler gözüküyor sana lisede olduun için mi gözükmüyor? başın sağolsun bu arada...

Sağolasın hocam Allah razı olsun. Dün sistemdeki sorundan dolayı okullar gözükmüyordu.. şuan okullar gözüküyor zaten
Balıkesirde;
Balıkesir Anadolu L. , Blk Atatürk Anadolu L. ve ziraat Bankası Fen L. var ve dışarıdan BTR öğretmenleri görevli (bunuda okuluma şuan ilden çok acele gelen bugün mesai bitimine kadar cevap verilmesi gerekn bilişim teknolojileri öğretmenlerinin girdikleri ders saatlerinin istendiği listedeki görevlendirmelerden anlıyorum )
Sındırgı And. İHL
Bandırma And. İHL

BBNET
Geri