Hayırlı uğurlu olsun , dönem bitecek anca çıkardılar..Python kitabını inceledim gayet güzel..bol bol örneklendirme var ..Mesela for ve while döngüleriyle ilgil farklı farklı örnekler var...Basımı yapılıp dağıtılsaydı keşke..
Önce ebaya giriş yapıyosun mebbis ile ..sonra soldaki menüden sayfam bölümünde kitaplar menüsü var, ordan indirebilirsiniz.eba da nerden indiriliyor acaba?
Bilişim teknolojileri ve yazılım dersin adı. modüler bir yapısı olduğu için farklı sevviyede farklı kitaplar yazıldı geçen yıl ama baskıya yetişmedi hiçbiri. Öncelikle müfredat programına bakıp yapıyı anlamanız Dersi lisede okutacaksanız size fikir verecektir.Anadolu Liselerinde seçmeli bilişim teknolojileri dersinin adı nedir arkadaşlar? ders kitabı nerededir?" Bilişim Teknolojilerin Temelleri" dersinin kitabına baktığımda Meslek lisesi Bİlişim Teknolojileri alanının ders kitabı olduğunu görüyorum?
inşallah düzelir belki içerikleri ilişkilendirme süreci devam ediyordur.Yeni EBA'da seçmeli dersler ve kitaplarına yer vermemişler. Haftalık quizler hazırlayıp öğrencilere gönderiyordum. Umarım okullar açılana kadar düzelir.
Sizde açılıyorsa Lise (Programlama Giriş ve Algoritma ) ve Programlama Dilleri (python) bu kitapların pdf indirip paylaşım yapabilir misiniz.inşallah düzelir belki içerikleri ilişkilendirme süreci devam ediyordur.
söylediğim gibi hala https://ders.eba.gov.tr/ders/proxy/VCollabPlayer_v0.0.1064/index.html#/main/bookView?tab=lesson aktif gözüküyor kitap ihtiyacı olan buradan çekebilir kitapları.