Amerikadan sipariş vermek ister misiniz?

Kodla Büyü

xendane

Aktif Üye
10 aralıkta elinizde olacak şekilde sipariş vermek istediğiniz bilgisayar iphone, telefon ya da başka ürünler için iletişime geçebiliriz.
Bu sıralar Blackfriday indirimleri var. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Ankara-Çankaya da çalışıyorum
Aydınlıkevlerde oturuyorum. 4s lerin fiyatlarına amazon.com dan bakın hocam. Uncontrat-unlock olanlara bakın ama. burda pasaorta kaydettirir kullanırsınız. Diğerleri problem cıkarır.

xendane' Alıntı:
10 aralıkta elinizde olacak şekilde sipariş vermek istediğiniz bilgisayar iphone, telefon ya da başka ürünler için iletişime geçebiliriz.
Bu sıralar Blackfriday indirimleri var. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Çalışma şekliniz şöyle olacak.
1. Ürünü beğenip kendi kartınızla internetten alırsınız. Vereceğim amerika adresine kargolatırsınız. Ürün elinize ulaştığında %10 komisyonu bana elden verirsiniz.
2. Ürünü beğenirsiniz bana söylersiniz. Ben kendi kartımla alırım. Bu durumda %50 ücreti ürünü almadan önce verirsiniz. ) 10 aralıkta ben ürünü size teslim ederim.

Ankara da yaşıyorum. Eğer bu şartlarda çalışmak isterseniz detayları özel mesajla konuşabiliriz.
pek i bişey sormak istiyorum iphone 5 alsam,sanırım 399$.bunun gümrük vergisi ve vb vergiler ne kadar oluyor.

Telefoncular telefonun imei numarasını kayıtlı olan ama hurdaya çıkmış bir telefon ile değiştirebiliyorlar. Ya da yurt dışına gidip gelmiş bir tanıdığınız varsa onun adına da kayıt ettirebilirsiniz.

Re: Ynt: Amerikadan sipariş vermek ister misiniz?

xendane' Alıntı:
Iphone 5 399$ degildir yanlisiniz var.
Ornek
http://www.amazon.com/dp/B009RUS452/?tag=wwwworkking0a
Eger bu bilgisayari almak isterseniz toplam 1200tl ye mal olacak
evet yanlış görnüşüm o kantratlı fiyatıymış.Peki bişey soracağım.Neden biz siteden direk almıyoruz da siz aracılık ediyorsunuz?
mesela galaxy s2 yada iphone 5 alsam ne kadar ücret ödemem gerekiyor.

hocam elektronik eşya haricinde başka şeyler olabilir mi? olabilirse bikaç istediğim ürün var. yardımcı olabilir misinz?

Yurt dışından LEGO almak istiyorum. Türkiye'de fiyatlar yurtdışının neredeyse 2,5 katı. ABD'den gerekli komisyonu alarak istediğimiz LEGO ürününü getirtebiliyormusunuz.
Not : Legonun kutusu açılıp ( içindeki poşetler açılmadan ama ) kargoya verilebilir. Lego kutuları gereksiz büyük çünkü.

Siteler turkiyeye kargolamiyor kargolasa bile gumruge takilir fazladan vergi ve ucret odemek zorunda kalirsiniz. Telefon dusunuyorsaniz 4g yazan modellere bakmayin onlar turkiyede calismaz.

Su an telefondan giriyorum o yuzden hepsinin fiyatina bakamiyorum. Siz almak istediginiz urunleri yazin ben toplu bir fiyat listesi cikartirim

Valize sigacak istediginiz her urunu getirebilirim. Sadece bilgisayar telefon olmak zorunda degil. Legolar biraz buyuk olabilir o yuzden lego icin siz veremiyorum.

Pardon, tekrar tekrar yazmışım. Ne kadar komisyon alıyorsunuz ürün için? Shipment vs. dahil $210 yapıyor yani 380TL. Komisyon oranı %30'a geliyor sanırım.

rdemirci' Alıntı:
Pardon, tekrar tekrar yazmışım. Ne kadar komisyon alıyorsunuz ürün için? Shipment vs. dahil $210 yapıyor yani 380TL. Komisyon oranı %30'a geliyor sanırım.
O urun icin amerikadaki eve kargo ucreti ve vergi aliniyordu sanirim o yuzden rakam hesaplasigindan buyuk cikmis olabilir. Almaya karar verirseniz yeniden hesaplariz.

Bir de telefondan girip hesaplamaya calisiyorum fiyatlar yaklasik fiyatlardir.

hocam siz doğrudan getirin 5-10 tane zaten ucuzsa alıcısı olur. neden ilk etapta bizlere ödetiyorsunuz.

Teşekkür ederim hızlı yanıtlarınız için.
Amazon'da vergi kısmını göremedim ama Amerika'nın en büyük fotograf malzemeleri mağazalarından birini olan B&H Photo'nun sayfasında fiyat şu şekilde çıkıyor:

SubTotal: $209.95
Sales Tax: $0.00
Shipping: Free (Up to 8 business days)
Order Total: $209.95

http://www.bhphotovideo.com/c/product/8 ... using.html

Almaya niyetliyim. Dolar kurundaki değişikliği hesaba katmamak adına dolar olarak kesin bir fiyat vermeniz mümkün mü acaba?

rdemirci' Alıntı:
Teşekkür ederim hızlı yanıtlarınız için.
Amazon'da vergi kısmını göremedim ama Amerika'nın en büyük fotograf malzemeleri mağazalarından birini olan B&H Photo'nun sayfasında fiyat şu şekilde çıkıyor:

SubTotal: $209.95
Sales Tax: $0.00
Shipping: Free (Up to 8 business days)
Order Total: $209.95

http://www.bhphotovideo.com/c/product/8 ... using.html

Almaya niyetliyim. Dolar kurundaki değişikliği hesaba katmamak adına dolar olarak kesin bir fiyat vermeniz mümkün mü acaba?
Ozel mesajla cevap yazdim

Samsung Series 7 XE700T1A-A03US 11.6-Inch Slate (128 GB, Win 7 HP) - Dock and Keyboard Included

hocam acaba bunun fiyatı ne olur?

BBNET
Geri