klebsiella' Alıntı:Bu altın yaza ne kadar çıkar acaba?
yani bundan 4 ay önce 101 den aldıgım oldu şimdi 92 leri gördü o kadar zarardayım ki bir yerden dönmem lazım :verymad:
klebsiella' Alıntı:Bu altın yaza ne kadar çıkar acaba?
yani bundan 4 ay önce 101 den aldıgım oldu şimdi 92 leri gördü o kadar zarardayım ki bir yerden dönmem lazım :verymad:
Ben de 101'den almıştım 1000 TL filan zarardayım. Yazın yeni eve eşya almam gerek
elinde ki para ne kadar bilmiyorum ama ben olsam 4 de 1 i ile şimdi alırım. Ve her 1 lira düşüşte diğer 4 de 1 i ile alırım. Zira 86 nin altı zor görünüyor.yuca' Alıntı:90,95 OLDU GRAMI
onsu 1591 oldu dolarda biraz düşerse rahat 88 lere kadar geriler herhalde
bu noktadan alınır mı sizce arkadaşlar?
yuca yazdı:
90,95 OLDU GRAMI
onsu 1591 oldu dolarda biraz düşerse rahat 88 lere kadar geriler herhalde
bu noktadan alınır mı sizce arkadaşlar?
elinde ki para ne kadar bilmiyorum ama ben olsam 4 de 1 i ile şimdi alırım. Ve her 1 lira düşüşte diğer 4 de 1 i ile alırım. Zira 86 nin altı zor görünüyor.
2007 sonbaharında satmışsınız.Tam alınacak zamanmış. :+1: Zamanlama mühtiş...ozahit' Alıntı:inşallah 700 $ a kadar düşer700 dolardan bozdurmuştumda
herkes bunun cevabını arıyorkızıma tam altın alcaktım hala almadım biraz daha bekliyeyim miyoksa alayımmı arkadaşlar?
yuca' Alıntı:herkes bunun cevabını arıyorkızıma tam altın alcaktım hala almadım biraz daha bekliyeyim miyoksa alayımmı arkadaşlar?![]()
krizde altın tutulur mu satılır mı?mega spekülatörler kriz var ayağına satıyormuş altından ciddi çıkışar varmış.kaynak mynet finans Aydın Eroğlu
yani hocam biraz daha bekleyelim öyle mi?esariaslan' Alıntı:86 barajını zorlar.. :idea: