beyler demiştim ccı göstergeleri ve osilatör dengesi düşüşü onaylamıyo son düşüşler insanları silkeleme politikası .altın halen uzun vadede 2000 ons hedefini koruyo .keske ev almamıs olsamda su an bütün paramla altın alsam :S ki altınlarımı satıyorum bu paradan sans
1625 direncinin kırlması lazım ki oraya su sartlarda bile yaklasamadı düşüse gecemsi için
tahminim pazartesi günü 97 .5 seveiyelerini cıkıs ben 2 ay lık bi zaman zarfında 3 hanel,i sayılar ...
sadece yorumdur tavisye degildir . ve saat 15:30 daki yükselisi dikkatle izleyin derim
1625 direncinin kırlması lazım ki oraya su sartlarda bile yaklasamadı düşüse gecemsi için
tahminim pazartesi günü 97 .5 seveiyelerini cıkıs ben 2 ay lık bi zaman zarfında 3 hanel,i sayılar ...
sadece yorumdur tavisye degildir . ve saat 15:30 daki yükselisi dikkatle izleyin derim

...tüm ülkelerin merkez bankalarında altın depolandığını düşünürsek kimse düşmesini istemez
...90 TL nin altına düşmeyeceği kesin... mayısa kadar düşük seyredebilir ama sonrasında hızlı bir yükseliş bekliyorum haziran ayı ile birlikte...
uhaha:
acil lazım oldu, 1ay zamanım var gerçi..yarısını 95 deyken bozdurduk gecen, şimdi ne yapsam beklesem mi 95 i görürmü dersiniz tekrar ..