sen yüksek lisans yapmadınmı mustafam?niye giriyon bir dahamnv' Alıntı:ALES - SAY 87,6
ALES - EA 89,8
Say2 yetişmedi böyle oldu...
Hocam dersaneye hiç gerek yok çözümlü soru bankası ve deneme sınavları alın çözün yeter. Çıkmış sorulara da bir göz atın. Soruları hızlı çözmeye çalışın çünkü süre de önemli :++:yüksek puan arkadaşlar tebirk edim öncelikle umarım istedikleri gibi olur acaba dershaneye falanmı gitmek lazım yoksa önerdiğiniz bi çalışma biçimi kaynak vs bişeyler varmı
bol bol soru çözmek lazım ve aslında ii bi kitap okuyucuyum hızlıyımdırda diyebilrim ama bi hızlı okuma kursunada gitsem ii olacakyakopasa' Alıntı:Hocam dersaneye hiç gerek yok çözümlü soru bankası ve deneme sınavları alın çözün yeter. Çıkmış sorulara da bir göz atın. Soruları hızlı çözmeye çalışın çünkü süre de önemli :++:yüksek puan arkadaşlar tebirk edim öncelikle umarım istedikleri gibi olur acaba dershaneye falanmı gitmek lazım yoksa önerdiğiniz bi çalışma biçimi kaynak vs bişeyler varmı
Kaç aldın hocamdobra1979' Alıntı:ilk defa girdim 10 yıldır matematikle uğraşamıyordum sadece 10 deneme testi çözebildim fena değil şimdilik70 ten aşağı gelir diye korkuyodum. Yüksek opuan alan arkadaşları tebrik ederim.
deftones' Alıntı:Kaç aldın hocamdobra1979' Alıntı:ilk defa girdim 10 yıldır matematikle uğraşamıyordum sadece 10 deneme testi çözebildim fena değil şimdilik70 ten aşağı gelir diye korkuyodum. Yüksek opuan alan arkadaşları tebrik ederim.