Mebbiste öyle bir başlık göremedim arkadaşlar. Başka bir yerden mi yapılıyor acaba? Bu gün başladı tercih süreci normalde.
Yok. 2026 alan değişikliğiHangi alan değişikliği arkadaşlar geçen seneki böte bt mi
Tüm İl içi ve il dışı için komple mi boş hocamelektronik alanı için tercih ekranı boş çıktı pehh...
Komple boş. il dışı da bişey çıkmadı.Tüm İl içi ve il dışı için komple mi boş hocam

Nereyi yazıyorsunuz hocam?Evet mebbiste basvurular kisminda gorunecek.
En uzak yeri de yazacağım diyordun hocam, ama tercih yapmadan alanında kalırsan da hiç şaşırmam11 dogu ilinde 4 sehrin merkezi var.Yuzlerce okul köy ve uzak.Istanbulu dusunuyorum ama arastirmam lazim
Ankara'da norm kalmış mi kibötede nereler açılmış ankarada
Daha önce yazmıştım çoğu kişi bu şekilde hayal kırıklığı yaşar diye. Öyle de oldu sanki.Daha ne yer açılıp açılmayacağı belli değil gerçekten bu alan değişikliği epeyce bir hayal kırıklığı yaratacak gibi geliyor bana ya bakalım ne olacak. Çok umutlu çok şeyler bekleyen arkadaşlar var
Hocam aşağıdaki mesajından öyle anladım ama yanlış anladım demek kiKim dedi ki uzaklari yazmayacagim diye.Kars, Ardahan, Agridan, Hakkariye.Acemi olsam, hic dogu gormesek tamam.27 sene ve EYT cepte.
11 dogu ilinde 4 sehrin merkezi var.Yuzlerce okul köy ve uzak.Istanbulu dusunuyorum ama arastirmam lazim
Hakkari vs yok mu yer mekan önemli değil diyordunuz. O sebeple merak ettim gerçekten.11 dogu ilinde 4 sehrin merkezi var.Yuzlerce okul köy ve uzak.Istanbulu dusunuyorum ama arastirmam lazim
İyi bakalım buzkırıcı hakkında hayırlısı. Yeni yerler yeni maceralar.Doguda olsa en iyi yerler acildi.Sirnak merkez, Cizre ve Silopi merkez ve buralara 10-15 km mesafede cok iyi okullar acildi.Hakkariyi de yazarim.Bu firsat son.Ya dava edilecek yada seneye alan degisikligi olmayacak.En az 150 tercih yazarim
Hocam hakkında hayırlısı olsun inşallah.Tesekkur rderim sagolun makinelerin yolculugu basliyor.