F fcanigenis Üye Mesajlar 46 Bugün 11:43 #31 bende elektronik seçmiştim ancak bakanlık bizim ile kontenjan vermemiş. İldeki yetkiliden bilgi aldık.
bende elektronik seçmiştim ancak bakanlık bizim ile kontenjan vermemiş. İldeki yetkiliden bilgi aldık.
N NS_26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 343 Bugün 11:44 #32 Kılavuzda proje okulları kontenjan dışı yazıyordu ama açılan okullarda bir sürü proje okulu var sadece bana mı garip geldi
Kılavuzda proje okulları kontenjan dışı yazıyordu ama açılan okullarda bir sürü proje okulu var sadece bana mı garip geldi
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,080 47 dakika önce #33 NS_26' Alıntı: Kılavuzda proje okulları kontenjan dışı yazıyordu ama açılan okullarda bir sürü proje okulu var sadece bana mı garip geldi Genişletmek için tıkla ... Dava açanlar olabilir bununla ilgili.
NS_26' Alıntı: Kılavuzda proje okulları kontenjan dışı yazıyordu ama açılan okullarda bir sürü proje okulu var sadece bana mı garip geldi Genişletmek için tıkla ... Dava açanlar olabilir bununla ilgili.