Aralık ayındaki norm fazlası atama listesine göre 153 BÖTE, 28 Meslekçi boşluğu var. Gerçekten inanılmaz.Şanslıurfada her zaman bol bol açık kontenjan olur hocam
Farklı bir alana kaynak bölüm diplomanız yoksa başvuru şansı yok hocamBote mezunu olarak hangi branşı seçeceğimi nereden bileceğim. Malum diplomanın yüzünü atanırken bir kere gördük bir daha bakmadık
Hocam kontenjanlar az ve merkez dışı yerler mi olacak? Ben de böyle olur diye düşünüyorum ama emin değilimAnladığıma göre Bakanlık batıdan doğuya öğretmen göndermek için alan değişikliği yapıyor. Kim gider ki?
hocam mümkünse sınıfçılar bizm branşa geçmesin ya yüksek puanlarla geliyorlar zaten bölüm tıkalı tayin isteyemiyoruz daha da tıkanıyor.Doğu ve Güneydoğuda en çok BT öğretmenine ihtiyaç nerelerde olur?Burada benim gibi sınıf öğretmeni olup bilişim tercih edecek arkadaşlar var mıdır?
Lütfen seneye ben de mağdur oldum diye yazmak istiyorum![]()
Din kültürü, özel eğitim muzzam boşluk olan branşlar.Bizim branşta ya norm fazlası ya da olduğunuz yere çakılı kalırsınız.Hak tanırsan beyin cerrahıda olurlar hocam suç adamlarda değil ki. Bir tarafı ödüllendirirken diğer yatafı cezalandıran bir sistem kuranlarda suçhocam mümkünse sınıfçılar bizm branşa geçmesin ya yüksek puanlarla geliyorlar zaten bölüm tıkalı tayin isteyemiyoruz daha da tıkanıyor.Din kültürü, özel eğitim muzzam boşluk olan branşlar.Bizim branşta ya norm fazlası ya da olduğunuz yere çakılı kalırsınız.
Din kültürü lale devrını yasıyor zaten her yer boshocam mümkünse sınıfçılar bizm branşa geçmesin ya yüksek puanlarla geliyorlar zaten bölüm tıkalı tayin isteyemiyoruz daha da tıkanıyor.Din kültürü, özel eğitim muzzam boşluk olan branşlar.Bizim branşta ya norm fazlası ya da olduğunuz yere çakılı kalırsınız.
Hocam iş tecrübenize bir şey demiyorum. Hak verilirse elbet geçersiniz bizlik bir durum yok.Birincisi bizim 200-300 puanımız varken sınıfçıların gelip 700- 1000 puen ile tayinlerde bizimle yarışması (zaten iyice kısıtlı olan şu kontenjanlarda) canı sıkmıyor değil. Ayrıca zamanında çok aşağılarda olmasına rağmen yazmadığım sınıf öğretmenlikleri gibi bölümlerin , dirsek çürütüp yüksek puan ile yazdığım böte bölümüne bilişim adı altında çeşitli bölümleri açıktan okuyarak geçenleri de yine doğru bulmuyorum. Bu benim kişisel düşüncel sizlik bir durum değil size hak verilirse geçersiniz. Ben sistem hakkında konuşuyorum sadece.27 senemi bu işe verdim.Onlisans, lisans, yuksek lisans hepsi bilisim sistemleri uzerine.Öğünmüyorum ama egitim, ticaret, ortaokulda 5 sene ogretmenlik işleriyle ugrastim.Olursa gecerim.20 sene once 3 ayri okulda derse giriyor bt siniflarini duzenliyordum.Calistigim okulda sinif ogretmeniyim formator degilim ama 46 tane pardus tahta elime bakiyor.
Bugün kılavuz yayınlanacak diyorlardı, belli olan bir şey var mı
Ozel eğitim ve sınıf öğretmenliğinden geçmeye çalışan tanıdığım var. 12 il dogu sanırım.