Alan değişikliği 2025

Kodla Büyü
Bote mezunu olarak hangi branşı seçeceğimi nereden bileceğim. Malum diplomanın yüzünü atanırken bir kere gördük bir daha bakmadık

Anladığıma göre Bakanlık batıdan doğuya öğretmen göndermek için alan değişikliği yapıyor. Kim gider ki?

Urfa neden hocalarim?Koylerde görev alıyor musunuz? Siverek, Birecik, Akçakale, Suruçta açık olur mu?
Agrida ne guzel BT siniflari var, ogretmeni yok, norm fazlasi olmamak icin derse giren arkadaşlar var.Urfayi iyi bilirim acilirsa yazarim.

Son düzenleme:
Amacın batıdan doğuya öğretmen göndermekten ziyade norm fazlası öğretmenleri eritmek olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen fazla olanlara öncelik verecekler. Yoksa kimsenin batıdaki düzenini bozup doğuya gitmeyeceğini meb de biliyor.Kılavuz bugün yarın yayınlanır bekleyip görelim

Norm fazlasi kendi sehrinde 50 km ileri gitmek istemiyor.Diplomasi yada 540 saatlik ozel egitim sertifikasi varsa gecebilir.Amac, 8-10 senedir doguda gorev yapanlara batidan yer acmak.Mesela ben farkli bir ogretmenlik icin en doguya giderim.Cunku 27 senedir sinif ogretmenligi artik sıktı.Bu hafta 4 gun maarif kursu var sabahtan aksama kadar okuldayiz.

Doğu ve Güneydoğuda en çok BT öğretmenine ihtiyaç nerelerde olur?Burada benim gibi sınıf öğretmeni olup bilişim tercih edecek arkadaşlar var mıdır?
Lütfen seneye ben de mağdur oldum diye yazmak istiyorum:)
hocam mümkünse sınıfçılar bizm branşa geçmesin ya yüksek puanlarla geliyorlar zaten bölüm tıkalı tayin isteyemiyoruz daha da tıkanıyor. 😀Din kültürü, özel eğitim muzzam boşluk olan branşlar.Bizim branşta ya norm fazlası ya da olduğunuz yere çakılı kalırsınız.

hocam mümkünse sınıfçılar bizm branşa geçmesin ya yüksek puanlarla geliyorlar zaten bölüm tıkalı tayin isteyemiyoruz daha da tıkanıyor. 😀Din kültürü, özel eğitim muzzam boşluk olan branşlar.Bizim branşta ya norm fazlası ya da olduğunuz yere çakılı kalırsınız.
Hak tanırsan beyin cerrahıda olurlar hocam suç adamlarda değil ki. Bir tarafı ödüllendirirken diğer yatafı cezalandıran bir sistem kuranlarda suç

Din kültürü lale devrını yasıyor zaten her yer bos

27 senemi bu işe verdim.Onlisans, lisans, yuksek lisans hepsi bilisim sistemleri uzerine.Öğünmüyorum ama egitim, ticaret, ortaokulda 5 sene ogretmenlik işleriyle ugrastim.Olursa gecerim.20 sene once 3 ayri okulda derse giriyor bt siniflarini duzenliyordum.Calistigim okulda sinif ogretmeniyim formator degilim ama 46 tane pardus tahta elime bakiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: vgm
27 senemi bu işe verdim.Onlisans, lisans, yuksek lisans hepsi bilisim sistemleri uzerine.Öğünmüyorum ama egitim, ticaret, ortaokulda 5 sene ogretmenlik işleriyle ugrastim.Olursa gecerim.20 sene once 3 ayri okulda derse giriyor bt siniflarini duzenliyordum.Calistigim okulda sinif ogretmeniyim formator degilim ama 46 tane pardus tahta elime bakiyor.
Hocam iş tecrübenize bir şey demiyorum. Hak verilirse elbet geçersiniz bizlik bir durum yok.Birincisi bizim 200-300 puanımız varken sınıfçıların gelip 700- 1000 puen ile tayinlerde bizimle yarışması (zaten iyice kısıtlı olan şu kontenjanlarda) canı sıkmıyor değil. Ayrıca zamanında çok aşağılarda olmasına rağmen yazmadığım sınıf öğretmenlikleri gibi bölümlerin , dirsek çürütüp yüksek puan ile yazdığım böte bölümüne bilişim adı altında çeşitli bölümleri açıktan okuyarak geçenleri de yine doğru bulmuyorum. Bu benim kişisel düşüncel sizlik bir durum değil size hak verilirse geçersiniz. Ben sistem hakkında konuşuyorum sadece.

Estagfirullah hocam şaka yaptim.Haklisiniz.
Bakalim hak verilirse Hakkari de olsa gidecegim.

Ozel eğitim ve sınıf öğretmenliğinden geçmeye çalışan tanıdığım var. 12 il dogu sanırım.

Screenshot_20260324_213649_Adobe Acrobat.webp

Son düzenleme:
Ağrı, Ardahan, Bitlis, Hakkâri, Iğdır, Kars, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van.
bu şehirlerin en çok hangisinde BÖTE ihtiyacı olur? Yada köylerinde BT sınıfı var mı?

Son düzenleme:
ilksms
Geri