Mrb, Böteden mesleğe nasıl geçtiniz? yeniden sınava girerek mi ? ya da bir geçiş mi var ? yeniden sınava girdiyseniz çalışırken nasıl okudunuz ?Okul idaresine diplomanız ve bir dilekce sunmaniz yeterli. Onlar sisteme işliyor. Mezun olduğu okullar diye ayrı bir sekme var mebbiste. Şuan benim 3 lisans 1 yükseklisans kayıtlı orada meselakısmet olursa seneye dördüncü lisans bitecek. MEB e güven olmaz ne kadar çok mezuniyet o kadar kafa rahat. Böte boka sardı meslek lisesine geçtim şimdi de bilişim boka sardı adalete geçeceğim, o da sıkıntı yaparsa tarım bölumune atlarım. Oturup ağlamak yerine çözüm yolları aramak gerekiyor bu ülkede keza artık ağlayana da meme yok.
hocam bizim bulunduğumuz yerde bir değişiklik olmadı tef li arkadaş hala ortaokuldaBir degisiklik nasil olmayacak hocam okullarda norm fazlasi olduk yerimize baska bir arkadas atandi kadromuz doldu
Son il icinde kadro bos göründü mü hocamhocam bizim bulunduğumuz yerde bir değişiklik olmadı tef li arkadaş hala ortaokulda
Şaka mı yapıyorsun hocam ya! Ben çalışırken 3 lisans, 2 önlisans ve 1 yüksek lisans bitirdim . Bunlardan sadece 1 lisans AÖF diğerleri hepsi örgün ve sıfırdan başlandı. Yani calisiyorsunuz da sanki haftada 5 gün 8-17 çalışıyorsunuz. Yıllarca yarım gün çalıştım, sabah okula gittim öğleden sonra üniversiteye. Meslek lisesinde zaten 3 gün vs okul...Mrb, Böteden mesleğe nasıl geçtiniz? yeniden sınava girerek mi ? ya da bir geçiş mi var ? yeniden sınava girdiyseniz çalışırken nasıl okudunuz ?
Ben de 2. Üniversite örgün eğitim okudum.Mrb, Böteden mesleğe nasıl geçtiniz? yeniden sınava girerek mi ? ya da bir geçiş mi var ? yeniden sınava girdiyseniz çalışırken nasıl okudunuz ?
Şaka yapmak için bi sebep göremedim. Ben hergün 8:30-15.30 çalışıyorum bulunduğum yerde de yakın bölüm yok tüm şartlarım uygundu zaten çok da yoğun çalışmıyodum etrafta okul da vardı demek yerine paragraf yazmışsınız bir de iletişim okumanızı tavsiye ederim. İyi günlerŞaka mı yapıyorsun hocam ya! Ben çalışırken 3 lisans, 2 önlisans ve 1 yüksek lisans bitirdim . Bunlardan sadece 1 lisans AÖF diğerleri hepsi örgün ve sıfırdan başlandı. Yani calisiyorsunuz da sanki haftada 5 gün 8-17 çalışıyorsunuz. Yıllarca yarım gün çalıştım, sabah okula gittim öğleden sonra üniversiteye. Meslek lisesinde zaten 3 gün vs okul...
Zaten hangi üniv hangi bölüm okursan aşağı yukarı 1 sene ders saydiriliyor, 1 sene de yaz okulunda alınıyor geriye kalan 2 seneyi de 4 senede veriyorsun oluyor bitiyor. Bahane değil de çözüm yolu uretirsen on tane de üniv bitirirsin ki bitiren öğretmenler tanıyorum. 8 tane üniv bitiren var tanıdığım yarısı açıköğretim olsa da
Bence de zor bir süreç diplomaların parayla satıldığı bir zamanda makul bir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Ben de 2. Üniversite örgün eğitim okudum.
2. Öğretimdim. Sabah okula, akşam üniversiteye gidiyordum. Zor oldu.
Hayır bir değişiklik yok herkes eski yerindeSon il icinde kadro bos göründü mü hocam
Ben anlayamaiyorum okullar arasi bu farkin sebebini tutarsizlik var o zaman okullar arasindaHayır bir değişiklik yok herkes eski yerinde
Hala şaka yaptığını düşünüyorum.Şaka yapmak için bi sebep göremedim. Ben hergün 8:30-15.30 çalışıyorum bulunduğum yerde de yakın bölüm yok tüm şartlarım uygundu zaten çok da yoğun çalışmıyodum etrafta okul da vardı demek yerine paragraf yazmışsınız bir de iletişim okumanızı tavsiye ederim. İyi
OkuHala şaka yaptığını düşünüyorum.
Ya da canın sıkılıyor yazmış olmak için yaziyorsun. Arkadaşım 10 tane üniversite bitiren ogretmen tanıyorum diyorum hala kırk dereden su getiriyorsun. Ben beceremiyorum kabiliyet yok dersin konu kapanır. Daha düne kadar binlerce ikinci öğretim vardı misal, derslerin saat 17 de başladığı. Bir sürü özel universite haftasonu dersleri ile yüksek lisans doktora programlari duzenledi düzenliyor üstelik öğretmene yüzde 50 indirimli. İletişim okumalısın vs diye akıl vereceğine seni 8.30 -15.30 arası çalıştıran sistemin dışına çıkmaya çalış bence. İlk defa bu saat aralığında çalışan bir bilisim öğretmeni duyuyorum eğer yalan degilse. Umarım 5 gün değildir bu çalışma şekliya arkadaş 3 gün okula geliyorum diye idare ile kavga eden bilişim öğretmenleri tanıdım sen hiç mi rahatsız olmadın lise mezunu bir memur gibi çalışmaktan...
Başka bir yorumunda da parayla satılan diploma hikayesine sığınmışsin! en azından parayla alsaydın baktın olmuyorgerçi ona da bir bahanen mutlaka vardır
![]()
okumadım ama kesin en çok siz biliyosunuzdur onca diploma büyük bir tevazu getirmeliydi ama olmalış Allah herkese vermiyor demek. konuşacak belli ki kimseniz yok destan yazıyorsunuz neden vaktiniz olduğu belli.Hala şaka yaptığını düşünüyorum.
Ya da canın sıkılıyor yazmış olmak için yaziyorsun. Arkadaşım 10 tane üniversite bitiren ogretmen tanıyorum diyorum hala kırk dereden su getiriyorsun. Ben beceremiyorum kabiliyet yok dersin konu kapanır. Daha düne kadar binlerce ikinci öğretim vardı misal, derslerin saat 17 de başladığı. Bir sürü özel universite haftasonu dersleri ile yüksek lisans doktora programlari duzenledi düzenliyor üstelik öğretmene yüzde 50 indirimli. İletişim okumalısın vs diye akıl vereceğine seni 8.30 -15.30 arası çalıştıran sistemin dışına çıkmaya çalış bence. İlk defa bu saat aralığında çalışan bir bilisim öğretmeni duyuyorum eğer yalan degilse. Umarım 5 gün değildir bu çalışma şekliya arkadaş 3 gün okula geliyorum diye idare ile kavga eden bilişim öğretmenleri tanıdım sen hiç mi rahatsız olmadın lise mezunu bir memur gibi çalışmaktan...
Başka bir yorumunda da parayla satılan diploma hikayesine sığınmışsin! en azından parayla alsaydın baktın olmuyorgerçi ona da bir bahanen mutlaka vardır
![]()
Ben de anlamadım hocam, biziö bulunduğumuz yerde meslekte kadro yok diye mi oldu diyeceğim ama pek de geçerli birşey değil.Ben anlayamaiyorum okullar arasi bu farkin sebebini tutarsizlik var o zaman okullar arasinda
Teşekkür ederim hocamBen de anlamadım hocam, biziö bulunduğumuz yerde meslekte kadro yok diye mi oldu diyeceğim ama pek de geçerli birşey değil.
hocam güncelleme yapıyorum 2 gün önce burda da norm fazlası oldu tef mezunu arkadaş demek tebliğ zamanı geç olmuşTeşekkür ederim hocam
İlginiz icin teşekkür ederim hocamhocam güncelleme yapıyorum 2 gün önce burda da norm fazlası oldu tef mezunu arkadaş demek tebliğ zamanı geç olmuş