Bundan tam olarak 19 sene once bu dersin bir kiymeti vardi.Baska bir sehirde ve koyde sinifciyim.Arkadasin biri geldi kos koş, Sakaryaya git, tum okullar web sitesi yaptirma. projeksiyonlu sinif kurma, okula veli imkaniyla lab kurma konusunda yarisiyorlar.Sakaryaya tayin istedim gittim.
Bilgisayar ogr yetmiyor sinavla okullara bilgisayarci ariyorlar, onlisans mezunlari bile oluyordu.
2 ay sinif ogrt yaptim.Sonra once formator ardindan yerime ucretli bulundu direk 2 tane yakin ortaokula bilgisayar ogrt oldum.
O zamanlar tam bir donanim cilginiyim.Herkese sistem toplayip satiyorum.Bir ara bilgisayarcilar eve yuruyup senin yuzunden satis yapamiyoruz dediler.
Her okula web sitesi yapmisligim vardir.
34 sene once bu isi seviyor tercihlerime bilgisayar ogretmenligi yaziyor ama kazanamiyordum.27 sene sinif ogrt yaptim meslegin sonuna dogru bilisimle ilgili 3 universite bitirdim.Halen bu işten vazgecmedim.Severek yapacagim insallah.
Biz Voltran, Galactica ile buyuduk, beni dahi yarin norm fazlasi yapsinlar viz gelir tiris gider, ek derse ihtiyacim yok, mudur bana 20 saat verecek, yos gorevini de kabul etmedim daha dogrusu istemedim.Kendi isime bakarim.
Tavsiyem alan degistirme amacli bir kurs acilirsa alin ve kenara koyun.Benim 3 farkli alanda diplomam ve 500 puanim var.Canim nasil isterse o.Kedinin fareyle oynadigi gibi oynarim.