Okulda norma düşenlere seflik veriliyor mu boyle bir yazı varmı yönetmelikte arkadaşlar şu an bizim okulda bunun tartışması var müdür vrrilir diyor ama boyle bir yazı da yok sankiAlan sefligimi atölye sefligimi cazip
Okulda norma düşenlere seflik veriliyor mu boyle bir yazı varmı yönetmelikte arkadaşlar şu an bizim okulda bunun tartışması var müdür vrrilir diyor ama boyle bir yazı da yok sankiAlan sefligimi atölye sefligimi cazip
Alan sefligimi atölye sefligimi cazip
Norm fazlasına verilmez diye bir hüküm yok yönetmelikte. Normalde verilmesi çok uygun olmaz her an gidebileceği için ama mevzuata aykırı da değil verilmesiOkulda norma düşenlere seflik veriliyor mu boyle bir yazı varmı yönetmelikte arkadaşlar şu an bizim okulda bunun tartışması var müdür vrrilir diyor ama boyle bir yazı da yok sanki
Yani hocam seflik icin ayrı kadro verilmeyeceğine gore norm icinde olsada seflik verilir diyorsunux yanlış anlamadıysam eger yanlışım varsa kusura bakmayınŞeflikler zaten norm hesabına katılır.
Şeflik ihtiyacı varsa normdan bağımsız zaten açılıp görevlendirilmesi gerekir.
Şef görevlendirmeyip böyle norm fazlası olanlar için görevlendiriliyorsa o müdür işi bilmiyordur. Oradaki öğretmen arkadaşlar da yönetmelikleri bilmiyordur.
atölye şefiyim sayın hocam mesajlardan atölye şefliğini anladım ona göre yazdım. Alan şefliği de yapılmayacak bir iş değil yeterki gereksiz yere idarenin yükünü kendi üzerinize almayın. Genelde idare müdür yardımcısı gibi kullanmaya çalışıyor alan şefleriniAlan Şefliğinin ne olduğunu bildiğinizden emin misiniz?
Seminer döneminde yaziyi cikarsin. Yazin zor olur bolumdeki ogretmenlere imzalatmak.Sayın hocalarım bir şey sormak istiyorum alan şefimizin tayini çıktı ilişiğinı kesti yeni sef icin müdür immzayı ne zaman açar yaz tatilinede giriyoruz tatilde bu sureç nasıl işler bilginiz var