AKŞAM 5'E KADAR BEKLEMEKTEN KURTULDUĞM İÇİN BAKLAVA ALDIM :)

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumuz sabah ortaokul ve öğleden sonra ise ilkokul. Formatör olduğum için akşam 5'e kadar bekliyordum. Bu beni ciddi manada yıprattı. Bir odam bile yoktu ve öğlenci öğretmenler derse girip çıkarken öğretmenler odasında öyle beklemek çok üzüyordu beni.Yeminle söylüyorum çaycı kadın bile üzülüyordu halime. Şaklabana dönmüştüm .Gelen giden laf atıyordu hala burdamısın diye. Açıklama yapmaktan canım çıkıyordu. Hatta beğendiğin biri varda onun için mi bekliyorsun diye soran bile oldu :) Daha bt rehberlik olayı bile belli değilken içimden ahdettim. Eğer normal öğretmenler gibi öğlen çıkabilirsem baklava alacağım dedim. Bugün yazım geldi ve gittim baklavayı aldım getirdim. Tabi nişanlandım felan sandılar :) ama asıl nedeni duyunca gülümsediler. hatta biri 5'e kadar durmak iğrenç olur dedi. bende tiksiniyordum zaten dedim.
Formatorken içimden hiçbirşey yapmak gelmiyordu. Artık daha çok gayret ediyorum
BİR DE ŞU NORM OLAYI ÇÖZÜLSÜN O OKULU TEKNOLOJİ ÜSSÜNE ÇEVİRMEZSEM ADAM DEĞİLİM

Ekli dosyalar

• baklavalarım.jpg
    baklavalarım.jpg
    44.6 KB · Görüntüleme: 1,431
muamma25' Alıntı:
hayırlı olsun hocam :)
yukardaki sözünüzde idaalı olmuş güldüm biraz :)

hocam o öğretmenlerden çok biz sizin için daha çok sevindik, onlar sizi anlamaz biz anlarız ancak:) hocam baklavayı sizden çay benden :) umarım istanbul a yakınsınız :)

muamma25' Alıntı:
Okulumuz sabah ortaokul ve öğleden sonra ise ilkokul. Formatör olduğum için akşam 5'e kadar bekliyordum. Bu beni ciddi manada yıprattı. Bir odam bile yoktu ve öğlenci öğretmenler derse girip çıkarken öğretmenler odasında öyle beklemek çok üzüyordu beni.Yeminle söylüyorum çaycı kadın bile üzülüyordu halime. Şaklabana dönmüştüm .Gelen giden laf atıyordu hala burdamısın diye. Açıklama yapmaktan canım çıkıyordu. Hatta beğendiğin biri varda onun için mi bekliyorsun diye soran bile oldu :) Daha bt rehberlik olayı bile belli değilken içimden ahdettim. Eğer normal öğretmenler gibi öğlen çıkabilirsem baklava alacağım dedim. Bugün yazım geldi ve gittim baklavayı aldım getirdim. Tabi nişanlandım felan sandılar :) ama asıl nedeni duyunca gülümsediler. hatta biri 5'e kadar durmak iğrenç olur dedi. bende tiksiniyordum zaten dedim.
Formatorken içimden hiçbirşey yapmak gelmiyordu. Artık daha çok gayret ediyorum

birde ders sayınız artsa ve birde not olsa
artık düşünemiyorum o sevinçle bütün yıl tatlı ısmarlarsın millete.

Arkadaşlar hepinize alamayız tabiki de ama söz okuluma gelene ısmarlarım :) tabi öğleden önce. ÇÜNKÜ ARTIK ÖĞLEDEN SONRA OKULDA DEĞİLİM :++: :puhaha:

btr olayı çıktı çıkalı sankim psikolojim birazcık düzelmiş gibi hissediyorum ,30 saati tamamla evin yolunu tut , oh beah dünya varmış :+1:

fotodaki baklavaya bakınca olayın Gaziantep te geçmediği anlaşıldı, baklava Antep değil :mrgreen:

Hamile öğretmen zümrelerimiz olabilir aranızda canı çekmesin :) (Ben değilim ;) )

BBNET
Geri