prorecti nasıl kaldırmışlar? merak ettim doğrusu. çünkü kaldırmak için istenen şifre malum şifre değil. bazı tahtalarda bu program hiç yüklenmemişti. o tahtada böyle olmasın?cihanaa' Alıntı:vestel kullanıcısına sınırlamalar nasıl getiriyoruz? netsopportla ilgili herşeyi kaldırmak istiyorum tahta daha hızlandı.bir sakıncası var mı?
netSupport protect varsa o engelliyordur...toprak60' Alıntı:şu anda elimde coşku yayınlarının vermiş olduğu lise kimya konu anlatımı, testleri vb. etkinlikleri olan bir usb si var.
Akıllı tahta da bunu çalıştıramıyorum. Sorun ne olabilir.
bilgisayarcıyım' Alıntı:Bende hala kuruluma devam ediyorum. Dün yine burda bir arkadaşımızın açtığı başlıktan yararlanıp ninite programını freeze olarak ayarlayıp programlarımı seçip kurulumu internete gerek olmadan ninite ile gerçekleştiriyorum. Soran arkadaşlara tavsiye ederim. Forumda bununla ilgili başlık var.
Ancak ben programları admine kuruyorum. Admin masaüstünün aynısının vestel oturumunda görünmesini istiyorum ama olmadı.
Vestel oturumuna program kurulmasını istemiyorum. Ve de masaüstünde değişiklik yapılmasını istemiyorum
nasıl sağlayabilirim?
fatih-projesi-f278/ninite-offline-kurulum-hazirlama-t101084.htmlbusra1987avsar' Alıntı:bilgisayarcıyım' Alıntı:Bende hala kuruluma devam ediyorum. Dün yine burda bir arkadaşımızın açtığı başlıktan yararlanıp ninite programını freeze olarak ayarlayıp programlarımı seçip kurulumu internete gerek olmadan ninite ile gerçekleştiriyorum. Soran arkadaşlara tavsiye ederim. Forumda bununla ilgili başlık var.
Ancak ben programları admine kuruyorum. Admin masaüstünün aynısının vestel oturumunda görünmesini istiyorum ama olmadı.
Vestel oturumuna program kurulmasını istemiyorum. Ve de masaüstünde değişiklik yapılmasını istemiyorum
nasıl sağlayabilirim?
Hocam internet olmadan niniteden gereken programları nasıl kurdunuz detaylı anlatabilirmisiniz...
şöyle yapsan olur mu?busra1987avsar' Alıntı:bilgisayarcıyım' Alıntı:Bende hala kuruluma devam ediyorum. Dün yine burda bir arkadaşımızın açtığı başlıktan yararlanıp ninite programını freeze olarak ayarlayıp programlarımı seçip kurulumu internete gerek olmadan ninite ile gerçekleştiriyorum. Soran arkadaşlara tavsiye ederim. Forumda bununla ilgili başlık var.
nasıl sağlayabilirim?
bu zambak flash bellegini arkadas almıs bugun actık tahtada ancak bi halta yaramıyor. coskuda hic olmazsa üzerinde işlem yapabiliyorsun activeinspire sayesinde buyutup kucultebiliyorsun.fishbooone' Alıntı:Bende Zambak yayınlarının dağıttığı Zkitap la ilgili yasadıgım problemi yazayım.
İnternete bağlı olan Akıllı tahtaların bazılarında zkitap uygulamasını başlatıyorum. 1 dk. gibi zaman sonra uygulama otomatik olarak kendini sonlandırıyor ve resimdeki hata mesajını alıyorum.
Çözümünü zambak bayileri ve merkezi de bilmiyor. Bilen varsa yardım.
Çağrı1' Alıntı:yazı yazmak istendiğinden sağa sola çizgi kayıyor nası l çözebiliirm bu problemi tire çekmek istiyosun çzigi büyüyor kafasına göre
sorunu netsupport protect programı yapıyordur hocam vestel oturumunda. Onu deactive yaparsanız düzelir muhtemelen. Hatta tamamen kaldırın gitsintcoalngsau' Alıntı:tahtanın bir tanesine imaj yükledi vestel personeli..sonra masaüstündeki dosya-uygulama-v.b ne açmak istersek çift tıklama ile açılmıyor ve üzerinde köşede check işareti çıkıyor..Administrator hesabında bu olay yok herşey normal..Ayrıca vestel kullanıcısında denetim masası engellenmiş girilmiyor..
klasör seçeneklerine baktım ama birşey bulamadım
çozümü bilen varmı?
KöfteHoRr' Alıntı:sorunu netsupport protect programı yapıyordur hocam vestel oturumunda. Onu deactive yaparsanız düzelir muhtemelen. Hatta tamamen kaldırın gitsintcoalngsau' Alıntı:tahtanın bir tanesine imaj yükledi vestel personeli..sonra masaüstündeki dosya-uygulama-v.b ne açmak istersek çift tıklama ile açılmıyor ve üzerinde köşede check işareti çıkıyor..Administrator hesabında bu olay yok herşey normal..Ayrıca vestel kullanıcısında denetim masası engellenmiş girilmiyor..
çozümü bilen varmı?![]()
En son verdikleri imaj 23 GB dı yanılmıyorsam ama protect varmıydı içinde bilmiyorum.mert02' Alıntı:Hocam bende yetkili servisten imaj aldım sorunlu bi tahtaya kurulumunu yaptım fakat netsupport protect yazılımı yok istenilen yere girilebiliyor ama program felan kurarken kullanıcı şifresi istiyor şifreyi girince kurulumu yapıyor. yeni imajların özelliğimi bilmiyorum. imaj boyutu 18.1 gb tek tuşla kurulumu gerçekleştiriyor. program felan kurdurmuyor hesap ama ns protect olmadığından denetim masası vb yerlere girebiliyor öğrenciler buda beni biraz korkutuyor. Protecti nasıl kurabilirim acaba?
Hocam bende 2 hafta oldu alalı son çıkan imaj bu demişti o zaman acaba sorunlardan dolayı protecti kullanmamayamı karar verdiler anlayamadım. Serbest dolaşım var ama yapılacak işlemler parolalıKöfteHoRr' Alıntı:En son verdikleri imaj 23 GB dı yanılmıyorsam ama protect varmıydı içinde bilmiyorum.mert02' Alıntı:Hocam bende yetkili servisten imaj aldım sorunlu bi tahtaya kurulumunu yaptım fakat netsupport protect yazılımı yok istenilen yere girilebiliyor ama program felan kurarken kullanıcı şifresi istiyor şifreyi girince kurulumu yapıyor. yeni imajların özelliğimi bilmiyorum. imaj boyutu 18.1 gb tek tuşla kurulumu gerçekleştiriyor. program felan kurdurmuyor hesap ama ns protect olmadığından denetim masası vb yerlere girebiliyor öğrenciler buda beni biraz korkutuyor. Protecti nasıl kurabilirim acaba?
tcoalngsau' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:sorunu netsupport protect programı yapıyordur hocam vestel oturumunda. Onu deactive yaparsanız düzelir muhtemelen. Hatta tamamen kaldırın gitsintcoalngsau' Alıntı:tahtanın bir tanesine imaj yükledi vestel personeli..sonra masaüstündeki dosya-uygulama-v.b ne açmak istersek çift tıklama ile açılmıyor ve üzerinde köşede check işareti çıkıyor..Administrator hesabında bu olay yok herşey normal..Ayrıca vestel kullanıcısında denetim masası engellenmiş girilmiyor..
çozümü bilen varmı?![]()
tşkler denicem hocam
Araçlar menüsünden metin kalemi var hocam.Onunla yapıyosunuz.light' Alıntı:Arkadaşlar bu etkileşimli tahtalar el yazısı ile yazdığımız yazıyı bilgisayar harflerine dönüştürüyor mu? Nasıl yapılıyor bu işlem bilen varmı?
Şimdiden teşekkürler