Akıllı Tahtalarda En Çok Gelen Sorular Neler?

Kodla Büyü
vestel kullanıcısına sınırlamalar nasıl getiriyoruz? netsopportla ilgili herşeyi kaldırmak istiyorum tahta daha hızlandı.bir sakıncası var mı?

şu anda elimde coşku yayınlarının vermiş olduğu lise kimya konu anlatımı, testleri vb. etkinlikleri olan bir usb si var.
Akıllı tahta da bunu çalıştıramıyorum. Sorun ne olabilir.

cihanaa' Alıntı:
vestel kullanıcısına sınırlamalar nasıl getiriyoruz? netsopportla ilgili herşeyi kaldırmak istiyorum tahta daha hızlandı.bir sakıncası var mı?
prorecti nasıl kaldırmışlar? merak ettim doğrusu. çünkü kaldırmak için istenen şifre malum şifre değil. bazı tahtalarda bu program hiç yüklenmemişti. o tahtada böyle olmasın?

toprak60' Alıntı:
şu anda elimde coşku yayınlarının vermiş olduğu lise kimya konu anlatımı, testleri vb. etkinlikleri olan bir usb si var.
Akıllı tahta da bunu çalıştıramıyorum. Sorun ne olabilir.
netSupport protect varsa o engelliyordur...

yüklenmemiş olabilir. netSupport protect olmaması tahtayı daha hızlı yapıyor ama kullanıcı sınırsız oluyor. bunu nasıl engelleyebilirim

aslında sorumu şu şekilde değiştireyim
çosku yayınlarının belleği çalışıyor.konuları soruları görebiliyorum.usb den çıkan
"ActivInspire"
diye bir program var.bilgisayarda denediğimde programın kendi kalemi silgisi vb. şeyler var, bunları rahatlıkla kullanıyorum ama akıllı tahtaya kurdugumda mesela ActivInspire programıyla etkinlikler çalışırken kalem vs gibi şeyleri kullanamıyorum. akıllı tahta işlem yapmaya çalıştıgımda onları seçmeye çalışıyor.
usb yi starboard da açayım diyorum o da olmuyor.
biraz karışık oldu gibi...

bilgisayarcıyım' Alıntı:
Bende hala kuruluma devam ediyorum. Dün yine burda bir arkadaşımızın açtığı başlıktan yararlanıp ninite programını freeze olarak ayarlayıp programlarımı seçip kurulumu internete gerek olmadan ninite ile gerçekleştiriyorum. Soran arkadaşlara tavsiye ederim. Forumda bununla ilgili başlık var.
Ancak ben programları admine kuruyorum. Admin masaüstünün aynısının vestel oturumunda görünmesini istiyorum ama olmadı.
Vestel oturumuna program kurulmasını istemiyorum. Ve de masaüstünde değişiklik yapılmasını istemiyorum
nasıl sağlayabilirim?

Hocam internet olmadan niniteden gereken programları nasıl kurdunuz detaylı anlatabilirmisiniz...

busra1987avsar' Alıntı:
bilgisayarcıyım' Alıntı:
Bende hala kuruluma devam ediyorum. Dün yine burda bir arkadaşımızın açtığı başlıktan yararlanıp ninite programını freeze olarak ayarlayıp programlarımı seçip kurulumu internete gerek olmadan ninite ile gerçekleştiriyorum. Soran arkadaşlara tavsiye ederim. Forumda bununla ilgili başlık var.
Ancak ben programları admine kuruyorum. Admin masaüstünün aynısının vestel oturumunda görünmesini istiyorum ama olmadı.
Vestel oturumuna program kurulmasını istemiyorum. Ve de masaüstünde değişiklik yapılmasını istemiyorum
nasıl sağlayabilirim?

Hocam internet olmadan niniteden gereken programları nasıl kurdunuz detaylı anlatabilirmisiniz...
fatih-projesi-f278/ninite-offline-kurulum-hazirlama-t101084.html
konusuna bak

busra1987avsar' Alıntı:
bilgisayarcıyım' Alıntı:
nasıl sağlayabilirim?
şöyle yapsan olur mu?
programları admine kurdun
tüm programlar için masaüstüne kısayol atadın.
bu kısayolları kopyala
bilgisayarım -> kullanıcılar -> vestel - >desktop
kısmına yapıştır ve işlem tamam
ama kısayollar çalışır mı emin değilim denemek lazım

günaydın arkaşdalar
benim bir sorunum var netSupport protect kaldırdım ama kullanıcı hesabını sınırlayamıyorum bunu nasıl yaparım. lütfen yardım

mouse ile masaüstüne geçerek açık olan bir pdf dosyasına kalem il yazı yazamıyoruz bir türlü bunu çözebilen oldumu acaba? ayarlar-tercihler-dipnot-masaüstün yaz seçeneği seçili olduğu halde sadece pdf ye yazmıyor.

Re: Akıllı tahtalarda en çok gelen sorular neler?

fishbooone' Alıntı:
Bende Zambak yayınlarının dağıttığı Zkitap la ilgili yasadıgım problemi yazayım.
İnternete bağlı olan Akıllı tahtaların bazılarında zkitap uygulamasını başlatıyorum. 1 dk. gibi zaman sonra uygulama otomatik olarak kendini sonlandırıyor ve resimdeki hata mesajını alıyorum.

Çözümünü zambak bayileri ve merkezi de bilmiyor. Bilen varsa yardım.
bu zambak flash bellegini arkadas almıs bugun actık tahtada ancak bi halta yaramıyor. coskuda hic olmazsa üzerinde işlem yapabiliyorsun activeinspire sayesinde buyutup kucultebiliyorsun.
zambak sabit bi genislik ve yukseklikte... tam ekran yapsan dahi o boyutlar degişmiyor. toplasan koca ekranda 55 ekran tv boyutu kadar bi yer... 3-4 sıra otedeki cocuk kesinlikle o soruları goremez... yazılar cok kucuk...
simulasyonlar yine oyle...
sunu hazırlamıslar... kitap sayfasını oldugu gibi kopyalamıslar sunu diye... 5-6.sırada oturup okumaya calıssan mumkun degil... buyumuyor da...
sizz ne yaptınız bu zambagı

usb için program kuran varmı acaba kurduğumuzda her açılışta çalışması için yönetici şifre istiyor bunun için sürekli yönetici olarak görmesini sağlayabileceğimiz bir kurulum şekli varmı acaba.

yazı yazmak istendiğinden sağa sola çizgi kayıyor nası l çözebiliirm bu problemi tire çekmek istiyosun çzigi büyüyor kafasına göre

Çağrı1' Alıntı:
yazı yazmak istendiğinden sağa sola çizgi kayıyor nası l çözebiliirm bu problemi tire çekmek istiyosun çzigi büyüyor kafasına göre

konuyu baştan sona takip etseniz çözümleri yazılmştı..

tahtanın bir tanesine imaj yükledi vestel personeli..sonra masaüstündeki dosya-uygulama-v.b ne açmak istersek çift tıklama ile açılmıyor ve üzerinde köşede check işareti çıkıyor..Administrator hesabında bu olay yok herşey normal..Ayrıca vestel kullanıcısında denetim masası engellenmiş girilmiyor..
klasör seçeneklerine baktım ama birşey bulamadım

çozümü bilen varmı?

tcoalngsau' Alıntı:
tahtanın bir tanesine imaj yükledi vestel personeli..sonra masaüstündeki dosya-uygulama-v.b ne açmak istersek çift tıklama ile açılmıyor ve üzerinde köşede check işareti çıkıyor..Administrator hesabında bu olay yok herşey normal..Ayrıca vestel kullanıcısında denetim masası engellenmiş girilmiyor..

çozümü bilen varmı?
sorunu netsupport protect programı yapıyordur hocam vestel oturumunda. Onu deactive yaparsanız düzelir muhtemelen. Hatta tamamen kaldırın gitsin :D

İmaj işini nasıl halletiniz acronisle.. Aldığım imajları yüklediğim zaman pardus kısmı gidiyor arkadaşlar.... Bunu nasıl önleyebiliriz.. ?

KöfteHoRr' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:

çozümü bilen varmı?
sorunu netsupport protect programı yapıyordur hocam vestel oturumunda. Onu deactive yaparsanız düzelir muhtemelen. Hatta tamamen kaldırın gitsin :D

tşkler denicem hocam

Hocam bende yetkili servisten imaj aldım sorunlu bi tahtaya kurulumunu yaptım fakat netsupport protect yazılımı yok istenilen yere girilebiliyor ama program felan kurarken kullanıcı şifresi istiyor şifreyi girince kurulumu yapıyor. yeni imajların özelliğimi bilmiyorum. imaj boyutu 18.1 gb tek tuşla kurulumu gerçekleştiriyor. program felan kurdurmuyor hesap ama ns protect olmadığından denetim masası vb yerlere girebiliyor öğrenciler buda beni biraz korkutuyor. Protecti nasıl kurabilirim acaba?

mert02' Alıntı:
Hocam bende yetkili servisten imaj aldım sorunlu bi tahtaya kurulumunu yaptım fakat netsupport protect yazılımı yok istenilen yere girilebiliyor ama program felan kurarken kullanıcı şifresi istiyor şifreyi girince kurulumu yapıyor. yeni imajların özelliğimi bilmiyorum. imaj boyutu 18.1 gb tek tuşla kurulumu gerçekleştiriyor. program felan kurdurmuyor hesap ama ns protect olmadığından denetim masası vb yerlere girebiliyor öğrenciler buda beni biraz korkutuyor. Protecti nasıl kurabilirim acaba?
En son verdikleri imaj 23 GB dı yanılmıyorsam ama protect varmıydı içinde bilmiyorum.

starboard yazılımında akıllı kalem ile matematik ifadeleri tam algılamıyor? az önce bi matematik öğretmeni ile denedik. logaritma yazımında log algılamıyor bi türlü. matematik için ayrı bi yazı tipi mi kullanmalıyız? algılama ayarlarında mı bişey var ki?

Arkadaşlar bu etkileşimli tahtalar el yazısı ile yazdığımız yazıyı bilgisayar harflerine dönüştürüyor mu? Nasıl yapılıyor bu işlem bilen varmı?
Şimdiden teşekkürler

KöfteHoRr' Alıntı:
mert02' Alıntı:
En son verdikleri imaj 23 GB dı yanılmıyorsam ama protect varmıydı içinde bilmiyorum.
Hocam bende 2 hafta oldu alalı son çıkan imaj bu demişti o zaman acaba sorunlardan dolayı protecti kullanmamayamı karar verdiler anlayamadım. Serbest dolaşım var ama yapılacak işlemler parolalı

tcoalngsau' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:

çozümü bilen varmı?

tşkler denicem hocam

klasör seçeneklerinden-görünüm sekmesi-öğe seçmek için onay kutuları-tiki kaldırın

light' Alıntı:
Arkadaşlar bu etkileşimli tahtalar el yazısı ile yazdığımız yazıyı bilgisayar harflerine dönüştürüyor mu? Nasıl yapılıyor bu işlem bilen varmı?
Şimdiden teşekkürler
Araçlar menüsünden metin kalemi var hocam.Onunla yapıyosunuz.

Arkadaşlar starboardda görüntülü ses kaydı yapabiliyormuyuz??? Yani örneğin matematik öğretmeni bir sorunun çözümünü starboardda çizse ve anlatsa, bu görüntüyü öğretmenin sesi ile birlikte kayıt edebiliyormuyuz?? Nasıl??

bir soru(n) da benden ? akıllı tahta açılırken mavi ekran hatası veriyor ve sürekli yeniden başlıyor... format atmaya çalıştıştığımda ise "kurulum yapılıyor" kısmında donup kalıyor... donanımsal bir sorun mu acaba?

BBNET
Geri