karekedi' Alıntı:
Arkadaşlar ben laboratuardaki daki ET ye format attım. Arkasında bulunan etiketten de etkinleştirme işlemini yaptım gerekli programları kurdum vs. sonra da imajını aldım. Ama gel gelelim diğer sınıflardaki ET lere bu imajı yükledikten sonra diğer tahtalarda ürün etkinleştirme yapılmamış görünüyor ve benden ürün anahtarı istiyor. İlk formatladığım tahtanın etkinleştirme anahtarını girdiğimde ise kabul etmiyor.
Bu konu hakkında bir çözümü olan var mı acaba?
Hocam o yöntemi bende denedim etkinleştirmeyi otomatik olarak yapmıyor.Her tahtanın win 8.1 keyi birbirinden farklı.Yapmanız gereken imaj yüklemeden önce win 8.1 anahtarını öğrenip not alıp,imaj yükledikten sonra bu keyi girdiğinizde etkinleştirme gerçekleşiyor.
Eğer tahtalara windows 10 imajı attıysanız ya arkalarındaki etiketlerinde var ise keylerini okumak yada tahtayı tekrar win 8.1 haline getirip ,etkinleştirmesini tamamladıktan sonra product key gibi bir programla win 8.1 keyi okuyup not alacaksanız.
Ben 3 tahtada keyi okumadan win 10 imaj atmıştım,etiketlerde key yazmıyordu bende bu tahtalara önce win 8.1 iso ile format atıp etkinleştirip,keyi öğrendikten sonra yeniden win 10 imajı yükledim.bu keyleri girdikten sonra etkinleştirme gerçekleşti.