Ajanda aktivasyonu sürekli sıfırlanıyor.

Kodla Büyü

BlackFrost

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Meb ajandanın aktivasyonun yapıyorum ama sürekli tekrar sıfırlanıyor. Günde birkaç defa yeniden aktivasyon yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de mi böyle durum. Yoksa bir püf noktası mı var bunun?

Android 3.0.1 yani son sürüm kullanıyorum. Bende de durum aynı.
Uygulama içinden şifresiz MEBBİS'e erişim de çalışmıyor. "MEB Ajanda Uygulama İçi Girişler Güncellenmektedir" hatası veriyor.

Herkeste aynı.
Hala ana sunucuların güncellemediler galiba.
Hocam bir şey daha sorayım. Malum olaylardan sonra randevu konusuna önem vermeye başladı idare. Öğretmenler Soruyorlar biz nasıl bileceğiz randevumuzun olup olmadığını diye. Okul idaresi onaylayınca öğretmene bir bilirim falan mı gidiyor? Denedim hiçbir bildirim yok şimdilik. Öğretmen nasıl haberdar olacak randevudan. Okul idaresi mi bildirmeli randevuyu?

"Meb ajanda uygulama içi girişler Güncellenmektedir" uyarısı veriyor. direkt ajanda uygulaması içindeki bağlantılardan mebbise,e okula falan girmek istediğimde bu hatayı alıyorum

Hocam bir şey daha sorayım. Malum olaylardan sonra randevu konusuna önem vermeye başladı idare. Öğretmenler Soruyorlar biz nasıl bileceğiz randevumuzun olup olmadığını diye. Okul idaresi onaylayınca öğretmene bir bilirim falan mı gidiyor? Denedim hiçbir bildirim yok şimdilik. Öğretmen nasıl haberdar olacak randevudan. Okul idaresi mi bildirmeli randevuyu?

Şu siteden takip edilebilir:

meb.k12 den kadromuz bölümünde her öğretmene mail girin hocam sonra Ookul idaresi randevuyu onaylayınca öğretmene mail gidiyor.

iphone'daki meb ajanda face id ile açılmıyor, her seferinde parola istiyor. yapacağınız güncellemeyi...

meb.k12 den kadromuz bölümünde her öğretmene mail girin hocam sonra Ookul idaresi randevuyu onaylayınca öğretmene mail gidiyor.
Sanırım o eskidendi hocam. Ocak 2026 dan sonra sistem değişmiş. Ana tam olarak nasıl oldu, ben de bilmiyorum. Keşke öğretmene otomatik bir sms gelse randevu haberi için.

kod girmem gereken ekran geldi, meb ajandadan kod alamadım aktivasyon istedi, sonra baktım kod girmeden mebbis açıldı. Sistem düzgün çalışmıyor hala, sürprizlere gebe.

Sanırım o eskidendi hocam. Ocak 2026 dan sonra sistem değişmiş. Ana tam olarak nasıl oldu, ben de bilmiyorum. Keşke öğretmene otomatik bir sms gelse randevu haberi için.

Bugün biraz denemeler yaptık. SMS gidiyormuş öğretmene. Randevunun onaylandığını bildiren bir sms. Eposta işini de hocamın dediği gibi deneyeceğim.

Bugün biraz denemeler yaptık. SMS gidiyormuş öğretmene. Randevunun onaylandığını bildiren bir sms. Eposta işini de hocamın dediği gibi deneyeceğim.
O çok iyi o zaman sms olayı.
Peki velinin talepte bulunduğu randevuyu her hafta onaylamak mı gerekiyor yani?

O çok iyi o zaman sms olayı.
Peki velinin talepte bulunduğu randevuyu her hafta onaylamak mı gerekiyor yani?
İdare ya da Müdürün atadığı yetkili(YOS vb.) birisinin onaylaması gerekiyor. Onay bekleyen randevu olarak işaretleniyor ilk etapta. İdareciler onaylayınca sms gidiyor.

ilksms
Geri