Arkadaşlar Meb ajandanın aktivasyonun yapıyorum ama sürekli tekrar sıfırlanıyor. Günde birkaç defa yeniden aktivasyon yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de mi böyle durum. Yoksa bir püf noktası mı var bunun?
hocam iphone da güncelleme yaptım biraz önce yeşil renkli bir arayüz geldi ve sorunsuz çalışmaktaArkadaşlar Meb ajandanın aktivasyonun yapıyorum ama sürekli tekrar sıfırlanıyor. Günde birkaç defa yeniden aktivasyon yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de mi böyle durum. Yoksa bir püf noktası mı var bunun?
Hocam çalışıyor da birkaç saat sonra kullanmak isteyince yine aktivasyon istiyorhocam iphone da güncelleme yaptım biraz önce yeşil renkli bir arayüz geldi ve sorunsuz çalışmakta
Hocam bir şey daha sorayım. Malum olaylardan sonra randevu konusuna önem vermeye başladı idare. Öğretmenler Soruyorlar biz nasıl bileceğiz randevumuzun olup olmadığını diye. Okul idaresi onaylayınca öğretmene bir bilirim falan mı gidiyor? Denedim hiçbir bildirim yok şimdilik. Öğretmen nasıl haberdar olacak randevudan. Okul idaresi mi bildirmeli randevuyu?Herkeste aynı.
Hala ana sunucuların güncellemediler galiba.
Evet hocam Meb ajandayı silip tekrar yükleyince düzeliyor.Mevcut ajandayı sıfırlayıp sildim yeniden kurdum düzeldi
Hocam bir şey daha sorayım. Malum olaylardan sonra randevu konusuna önem vermeye başladı idare. Öğretmenler Soruyorlar biz nasıl bileceğiz randevumuzun olup olmadığını diye. Okul idaresi onaylayınca öğretmene bir bilirim falan mı gidiyor? Denedim hiçbir bildirim yok şimdilik. Öğretmen nasıl haberdar olacak randevudan. Okul idaresi mi bildirmeli randevuyu?
meb.k12 den kadromuz bölümünde her öğretmene mail girin hocam sonra Ookul idaresi randevuyu onaylayınca öğretmene mail gidiyor.Hocam bir şey daha sorayım. Malum olaylardan sonra randevu konusuna önem vermeye başladı idare. Öğretmenler Soruyorlar biz nasıl bileceğiz randevumuzun olup olmadığını diye. Okul idaresi onaylayınca öğretmene bir bilirim falan mı gidiyor? Denedim hiçbir bildirim yok şimdilik. Öğretmen nasıl haberdar olacak randevudan. Okul idaresi mi bildirmeli randevuyu?
Sanırım o eskidendi hocam. Ocak 2026 dan sonra sistem değişmiş. Ana tam olarak nasıl oldu, ben de bilmiyorum. Keşke öğretmene otomatik bir sms gelse randevu haberi için.meb.k12 den kadromuz bölümünde her öğretmene mail girin hocam sonra Ookul idaresi randevuyu onaylayınca öğretmene mail gidiyor.
Sanırım o eskidendi hocam. Ocak 2026 dan sonra sistem değişmiş. Ana tam olarak nasıl oldu, ben de bilmiyorum. Keşke öğretmene otomatik bir sms gelse randevu haberi için.
O çok iyi o zaman sms olayı.Bugün biraz denemeler yaptık. SMS gidiyormuş öğretmene. Randevunun onaylandığını bildiren bir sms. Eposta işini de hocamın dediği gibi deneyeceğim.
İdare ya da Müdürün atadığı yetkili(YOS vb.) birisinin onaylaması gerekiyor. Onay bekleyen randevu olarak işaretleniyor ilk etapta. İdareciler onaylayınca sms gidiyor.O çok iyi o zaman sms olayı.
Peki velinin talepte bulunduğu randevuyu her hafta onaylamak mı gerekiyor yani?