- Mesajlar
- 367
Arkadaşlar Meb ajandanın aktivasyonun yapıyorum ama sürekli tekrar sıfırlanıyor. Günde birkaç defa yeniden aktivasyon yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de mi böyle durum. Yoksa bir püf noktası mı var bunun?
hocam iphone da güncelleme yaptım biraz önce yeşil renkli bir arayüz geldi ve sorunsuz çalışmaktaArkadaşlar Meb ajandanın aktivasyonun yapıyorum ama sürekli tekrar sıfırlanıyor. Günde birkaç defa yeniden aktivasyon yapmak zorunda kalıyorum. Sizde de mi böyle durum. Yoksa bir püf noktası mı var bunun?
Hocam çalışıyor da birkaç saat sonra kullanmak isteyince yine aktivasyon istiyorhocam iphone da güncelleme yaptım biraz önce yeşil renkli bir arayüz geldi ve sorunsuz çalışmakta
Hocam bir şey daha sorayım. Malum olaylardan sonra randevu konusuna önem vermeye başladı idare. Öğretmenler Soruyorlar biz nasıl bileceğiz randevumuzun olup olmadığını diye. Okul idaresi onaylayınca öğretmene bir bilirim falan mı gidiyor? Denedim hiçbir bildirim yok şimdilik. Öğretmen nasıl haberdar olacak randevudan. Okul idaresi mi bildirmeli randevuyu?Herkeste aynı.
Hala ana sunucuların güncellemediler galiba.
Evet hocam Meb ajandayı silip tekrar yükleyince düzeliyor.Mevcut ajandayı sıfırlayıp sildim yeniden kurdum düzeldi