Sorunlu pc ye orijinal microsoft sitesinden indireceğiniz win 11 kurup deneyin sorun çözüldü bizde
hocam kasayı açtıysanız eğer son resimde nve diskin tam önünde minik bir on off dügmesi var anakartta 1-2 kez açın kapatın oksitleniyormuş, (daire içinde o düğme var.) bunu yapınca düzeldi bende bios hatası. biosa giren pclere hep aynı işlemi yaptım. düğmeyi aç kapat aç kapat. ssd takmadım ama teknik servis gönderiyim deyince, gönderin dedim.Hocam o Son resimde neyi anlatmaya çalışmışsınız Ben onu tam anlayamadım. Ssd takınca sorun tekrarlamadı mı sizde

Hocam, anakartta sadece data soketi değil güç kablosunu takabileceğiniz soket de var. Bir önceki mesajımda görsellerde işaretlemiştim. Fakat o soket için uygun güç kablosu bulmak zor. Siz güç kablosunu nereye taktınız görsel falan var mı, ileride lazım olabilir.sorunumuz ÇÖZÜLDÜ.
bir bilgisayarcı arkadaşa götürdük, anakartta sata ssd için sadece veri yuvası var,
arkadaş eksik olmasın güç kablolarını uydurdu, ayarladı bir şekilde, makineyi bir hafta kullandık, sorun vermedi.
işi yapan arkadaş bu işleri bilen birisiydi, dükkan sahibi, tecrübeli birisi,Hocam, anakartta sadece data soketi değil güç kablosunu takabileceğiniz soket de var. Bir önceki mesajımda görsellerde işaretlemiştim. Fakat o soket için uygun güç kablosu bulmak zor. Siz güç kablosunu nereye taktınız görsel falan var mı, ileride lazım olabilir.