Ahan da bir Müdür tehditi ben aldım :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Az önce beni aradı cevap vermedim sonradan ben döndüm yine :) hocam kardeşim gibisin sen, biz senin için başvuru formu doldurmuştuk (BTR den bahsediyor) onun için şimdi gidip ilçeyle kavga edeceğim dedi. dedim müdürüm onurum çok kırıldı beni tehdit ettiniz ben şimdi kendime başka okul arıyorum. şimdi dışardasın heralde yarın okulda konuşalım dedi. ben bu arada norm işlerinden sorumlu olan okul müdürü (bizim müdüründe arakadaşı) arkadaşım yanına gittim durum böyle böyle bu saatten sonra kendime okul bulabilir miyim diye. hocam aranızı falan yapayım dedi, bizimkinin sağı solu belli olmaz dedim o zaman farklı bir yolla söylerim dei, BT öğretmenin okul arıyormuş norm kadrosu fazlası olduğunu olduğunu söylemişsin ama bende fazlalık görünmüyor diye girecek:) ortalığı ayağa kaldırdım bakalım ne olacak.

bizi amele zannediyorlar. dişlerimi daha göstermedim ...

bu nasıl zihniyettir ya
"ilçeye söyleyeyim başka göndersinler"
bunlar nasıl yönetici, ne yönettiğini zannediyorlar
valla sinir oldum

bir okulda 4 seneden fazla çalışmayacaksın, bunu anladım
bende bu sene okul aramaya başladım

sorunun esas kaynağı g.............veren müdür yardımcılarından kaynaklanıyor
eminim forumdaki tüm bilişimcilerin müdürle bir anısı olmuştur onunda sebebi ipine çekemeyen vede müdürün koltuğunda gözü olan birileridir.

İlçeyi arayacam yerine yenisini göndersinler... :P :P :P
lafa bak ya yeni atanmış birinde bi ihtimal sökerde en az 1 yılını doldurmuş öğretmeni korkutmak için çok basit bi tehdit.

sanki mal almış ta yenisiyle değiştirecek acayip kızgınım, biraz daha saldıracağım :)

hocam seneye derslerinin seçilmemesi ve norm fazlası olman için uğraşacaktır. şimdi bu tehtiti ilçe milli eğitim müdürüne yazılı olarak başvurarak bildir, gemileri yakmışsın madem seneye kafasına göre seçim yapmaya kalkarsa önceden konuyla ilgili bir başvuru işine yarar. ancak seni böyle telefonla tehtit ettiğini nasıl ispatlarsın?

Hocam; aynen devam et seni çok takdir ediyorum ve destekliyorum.
Bizimkiler de dışarıdan birini rica minnet getiriyorlar.
Hiç üzerime alınmam. Kim yaparsa yapsın...
UMRUMDA DEĞİL.....!
NORM FAZLASIYIM ZATEN

Kesinlikle tasvip etmiyorum, dersim biter çıkar giderim, zamanım yok derim, ama bu tarz yaklaşımın size faydası olmaz, olamaz. uygun dille anlatmak en iyisiydi.

Hocam sizde onu tehdit edin, Okul onun babasının çiftliği miymiş? İstediğini göndersin istediğini getirsin... Senin 20 saat BT dersin varken seni norm fazlası yapmak için derslerini kaldırsın... Sende ona "görevini kötüye kullanmak"tan ve "mobbing"den soruşturma açtırırsın...

ben cok mudur eskittim diyosun yuni hocam ....cok iyi yapmıssınız yok öylo 3 kuruşu 5 kofte...
müdürlerden de kendi görevi olmayan şeyleri isteyelim bakalım yapacaklar mı?

yav hacı nasıl seni gönderip bir başkasını alıyor anlamadım.
:verymad:
Arkadaş uçmuş.
:?
tavrınızdan taviz vermemeniz dileğiyle.
8)

El-Aziz' Alıntı:
hocam kofik bilerek yollamamıştır ya:)

Öğretmen ağzına yakışan süper kelimeler. Tebrik ediyorum hakikaten, bu çağda hala Malatya-Elazığ çekişmesi içerisine girmişsiniz. Siz sormadan ben söyleyeyim Malatyalıyım. Doğu Anadolu'nun en güzel kentlerinden ikisini bu duruma sokanlara yardımcı olmak eğitimcilere yakışmaz diye düşünüyorum.

hangi milli eğitim bir okul müdürünün lafına bakıp hemen öğretmeni değiştirecek. çok merak ediyorum. kendileri milli eğitim müdürlerinin karşısında ses çıkartabiliyorlar mı acaba? bu ne özgüven yahu...

Sargon' Alıntı:
El-Aziz' Alıntı:
hocam kofik bilerek yollamamıştır ya:)

Öğretmen ağzına yakışan süper kelimeler. Tebrik ediyorum hakikaten, bu çağda hala Malatya-Elazığ çekişmesi içerisine girmişsiniz. Siz sormadan ben söyleyeyim Malatyalıyım. Doğu Anadolu'nun en güzel kentlerinden ikisini bu duruma sokanlara yardımcı olmak eğitimcilere yakışmaz diye düşünüyorum.

hocam elazığlı olarak üniversiteyi malatya da okumadım, malatyayı şehir olarak severim mezun olalı 8 sene oldu daha da görüştüğüm 8-9 arkadaşla var sadece biri malatyalı. üniversitede okurdan malatya bir grup sınıf arkadaşım bana saldırdı ve 4 sene okumama rağmen bir malatyalı çayını içirmedi belki de ben iyisine denk gelmedim.

Netice itibariyle memleketimin her insanı benim için değerlidir. o oralı bu buralı diye bakmam. okulumuzda eemekli müdür yardımcısı ve şimdi de memur olan kişi ile saygımı koruyorum onca yaptıklarına rağmen ...

benim de aynısı başıma geldi.

yazın görevlendirmeler başladığında okula faks çekerek başvurdum. okulun yapacağı tek şey mem'e üst yazıyla göndermekti.

başvurum memurun odasında kaybolmuş ve gitmemiş. herkes şok.

görevlendirmem çıkmadı ilk 3 hafta.

bu esnada sınıfına bilgisayar isteyenler, sistem kurdurmak isteyenler vs. gırla, okulun ilk günleri..

büyük iş isteyen herkese dedim: "durum bu. emeğimin karşılığını alamıyorum, görevlendirmem yok. Bu yüzden yapamam. Eğer şimdi yaparsam idarede "görevlendirilmese de yapıyor" imajı vereceğim için yapmamam uygun olur, anlayışlı olun"

çoğu kişi anlayışlıydı. dinazorlardan birkaçı bilip bilmeden "sen bilgisayar yapmıyormuşsun artık." diye çıkıştı. hatta dışardan bilgisayarcı çağırmakla övündüler. hiç dokunmadım. tamam dedim :)

%90 ek görevlendirmede görev çıkacağını biliyordum. bu yüzden ufak tefek sorularda yardımcı oldum fakat her ekstra büyük iş istendiğinde idareye "hocam benim görevlendirme noldu çıkacak mı?" diye sordum ve o işleri yapmadım. dersimin olmadığı zamanlarda da okulda dakka durmadım.

daha sonra formatörlük görevlendirmem çıktı. henüz btr icat olmamıştı.

bu sefer sen 8-5 çalışacaksın dendi. okulumuzda sabahçılar orta, öğlenciler ise ilkokul.

ben ortaokul öğretmeniyim, ilkokulun saatlerinde okulda durmam yanlış ,ayrı kurumuz. dedim. yok hayır dendi.

fakat yazı gelince bi bakıldı ki ikili öğretimlerde kurumun saatlerine dikkat edilmesi diye bir ifade var.

ortaokul dersi bitti ben de okuldan çıkıyorum.

şimdi btr de gelince işler daha güzel olur umarım.

Hakkımızı mantıklı ve resmiyet üzerinden savunduk mu ve bunda ISRARCI olduk mu, birçok sorunumuz hallolacaktır.

BBNET
Geri