( Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarınada sabr-ı cemil niyaz ederiz.
Allah rahmet eylesin...her sabah içimiz başka bir burukluk yaşıyor..bir yakınım o bölgede ataköyde oturuyor..patlama o kadar şiddetli olmuş ki, evlerin camları kırılmış,mutfak eşyaları yere saçılmış,bazı evlerin bacaları uçmuş...deprem gibiydi diyorlar..Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin inş
Emekli Tümgeneral Haldun Solmaztürk, canlı yayında şu şok iddiaları dillendirdi;
*Bu mühimmat düşmekle patlamaz. Fünye kısmı ayrıdır, bomba kısmı ayrıdır. Bunlar ayrı paketlerde taşınır. Haliyle böyle bir patlama olmaz. Kazaysa bu akıl almaz bir kaza...
*Açıkça söylüyorum 21.15'te bu patlamanın kabul edilebilir bir tarafı yok. O saatte sayım olmaz. Bunu hiçbir asker kabul edemez.
*Burası en üst düzeydeki depodur. Sadece uzmanlar bulunur. Er bulunmaz.
*Sıradan herhangi bir asker bile bu saatte 21.15'te bunun yapılmayacağını bilir. Çünkü gece burada suni aydınlatma yapmak gerekir. Savaşın içinde değilken acil olarak niye gece sayım yapılsın.
*25 şehit var. Gece, karanlıkta, dar bir alanda 25 asker biradadaysa buna kaza denemez.
Bu kadar sayıda insan gece mühimmat elden geçeriyorsa bunun kabulu mümkün değil.
Kaynak : http://www.internethaber.com/afyonkarah ... z1UHPyXVeR
hhtc' Alıntı:Arkadaşlar ben o kışlanın yakınında oturuyorum çok büyük bir patlamaydı tüm Afyon sallandı. Orda görev yapan astsubay arkadaşımla görüştüm en az 20 şehit var dedi. Zaten öyle bir patlamadan sağ kurtulanın olması çok zor.
Başımız sağolsun
mr.nfyc' Alıntı:bende 2 sene önce o kışlada askerliğimi yaptım. bence şu an halktan şehit haberlerini saklıyorlar. içerdeki askerlerden haber yok. Allah daha kötüsünü saklasın. Her gün kötü bir haber almaya artık bünyede alıştı arkadaş. Nasıl bir ülkedeyiz. iç dış gündem hiç susmuyor.
Çok büyük bir mühimmat deposu. daha teknik veriler vermek isterdim ancak askeri bilgi olmasından dolayı gerek yok tabiki.
Milletimizin başı sağolsun. yararılara şifa diliyorum.