mesela ne renk ?haruneser' Alıntı:Yazı tipi iyi de rengi değiştirmelisin bence.Bu tür resmi yazılar için abartılı,süslü yazı hoş kaçmaz.Yazı tipi uygun fakat kırmızı yazı rengi hoş durmadığı kanısındayım.
tamam hocam çok saolasın5355' Alıntı:ben bi uğrasayım Hocam. Birazdan eklerim buraya![]()
yok hocam fireworksta yaptım5355' Alıntı:Hocam psd dosyası yok mu ?
ozaman fireworks ai dosyasını gönderin hocam6fatma8' Alıntı:yok hocam fireworksta yaptım5355' Alıntı:Hocam psd dosyası yok mu ?
5355' Alıntı:ozaman fireworks ai dosyasını gönderin hocam6fatma8' Alıntı:yok hocam fireworksta yaptım5355' Alıntı:Hocam psd dosyası yok mu ?![]()
ne alakası var hocam takı tasarımı afişi sonuçtacamlıca' Alıntı:bayanların yaptığı ancak bu kadar olur![]()
üzerine bir dantel örgüsü eksik![]()
a3 boyutunda olacak hocamenestar' Alıntı:kaça kaç basacaksın?
Kağıda mı basılacak brandaya mı?
camlıca' Alıntı:Güzel olmuş güzel yeter uğraşma artık yordun öldürdün kendini![]()
![]()
hocam ankarada matbaada basılacak sayısını hiç bilmiyorumistanbul38' Alıntı:nerede kaç tane basılacak hocam .. sayı çoksa kullanılacak basım yapılacak yerde bişeyler ayarlar.. kullanılacak görselleri verin.. ellerindeki şablonlardan ayarlarlar.. buda kullanılabilir... kötü değil..