afişin kalitesini nasıl artırabilirim arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 6fatma8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
afişin kalitesini nasıl artırabilirim arkadaşlar nolur bir çözüm yolu söyleyin bu saatten sonra yeni bir afişde hazırlayamam :(

Re: bu afişe bu yazı stili olmuşmu?

hocam yer yok fazla ya nasıl birşey yazabilirim sizce

Yazı stili normal güzel fakat acizane fikrim yazı boyutu yuksek bu kadar kalabalık olması afişi karartmış dikkatleri yazı kalabalığına çeker
mesela tanıtım gunlerıne kadar hafıf daha kucuk yazsanız sol alt koseyede gerısını alan , yer , tarıh zaman yazsanız
belkı farklı bır bakıs acısı sunar tabı ben olsaydım öle yapardım tekrar soyluyorum acızane fıkrım

Yazı tipi iyi de rengi değiştirmelisin bence.Bu tür resmi yazılar için abartılı,süslü yazı hoş kaçmaz.Yazı tipi uygun fakat kırmızı yazı rengi hoş durmadığı kanısındayım.

haruneser' Alıntı:
Yazı tipi iyi de rengi değiştirmelisin bence.Bu tür resmi yazılar için abartılı,süslü yazı hoş kaçmaz.Yazı tipi uygun fakat kırmızı yazı rengi hoş durmadığı kanısındayım.
mesela ne renk ?

Hocam üst kısıma photosopta enine şeffaf bir dikdörtgen ekleyip yazıyı içerisine yazabilirsiniz. şeffaf renge göre de yazı rengini belirleyebilirsiniz...
Aşağıdaki gibi...

Ekli dosyalar

• Afiş.jpg
    Afiş.jpg
    367.8 KB · Görüntüleme: 538

hocam çok karıştı öyle yaa yada siz yapabilirmisiniz pngsi verdim :) belki benim yaptığım hoş olmamıştır :)

ben bi uğrasayım Hocam. Birazdan eklerim buraya :)

Yazının olduğu alanı koyulaştırıp(Siyaha yakın) yazı rengi sarı yapılırsa daha mantıklı olur gibi

Hocam çok yoruyorsun kendini. Gayet güzel olmuş. Gönder isteyen idarecilerine kullansınlar.

Emeğine sağlık. Kaç gündür telef ettin kendini. Gez dolaş, az da sosyal hayatını yaşa.

hocam çözünürlük çok kötü çıktı ama yaa :( verdiğim emeğe değmediki

nerede kaç tane basılacak hocam .. sayı çoksa kullanılacak basım yapılacak yerde bişeyler ayarlar.. kullanılacak görselleri verin.. ellerindeki şablonlardan ayarlarlar.. buda kullanılabilir... kötü değil..

istanbul38' Alıntı:
nerede kaç tane basılacak hocam .. sayı çoksa kullanılacak basım yapılacak yerde bişeyler ayarlar.. kullanılacak görselleri verin.. ellerindeki şablonlardan ayarlarlar.. buda kullanılabilir... kötü değil..
hocam ankarada matbaada basılacak sayısını hiç bilmiyorum

yaa gerçekmi ayarlarlarmı :) hocam bu haliyle müdür beğenmezki yarın :(

BBNET
Geri