habibocak' Alıntı:Teşekkürler Sayın Hocam.
:mrgreen:Teşekkürler Sayın Hocam.
6fatma8' Alıntı:akademia hocam sizde bana bir öneride bulunsanız çok güzel olacak![]()
kesinlikle çok güzel olmuş. :+1:baybayrak' Alıntı:Şöyle bir şey belki fikir verebilir, renk uyumu açısından .....
HOCAM HARİKA OLMUŞbaybayrak' Alıntı:Şöyle bir şey belki fikir verebilir, renk uyumu açısından .....
YAA HOCAM LÜTFEN KESİNLİKLE GÜZEL OLMUŞŞ YAZISIZ HALİNİ GÖNDERİM BEN SİZE NOLURRRRbaybayrak' Alıntı:hay ALLAH hocam ya öylesine fikir için yapmıştım fotoshopu resmi kaydettikten sonra kapatmıştım... tekrar baştan uğraşmam gerekecek ..asıl uğraştıran sizin afişteki yazıyı silmek olmuştu ....
HOCAM BOŞ PSD OLARAK GÖNDERDİM TEKRARbaybayrak' Alıntı:hay ALLAH hocam ya öylesine fikir için yapmıştım fotoshopu resmi kaydettikten sonra kapatmıştım... tekrar baştan uğraşmam gerekecek ..asıl uğraştıran sizin afişteki yazıyı silmek olmuştu ....
Sayın Hocam,AKADEMİA' Alıntı:habibocak' Alıntı:Teşekkürler Sayın Hocam.
Yaa Habib hocam buraya yazdığım mesajı sana PM'den da yazacam.
Hangi konuya baksam mutlaka senin mesajın var ve mesajında sadece teşekkür ediyosun. şimdi hocamın afiş yardımıyla ilgili açtığı konuya bile teşekkür etmişsinuhaha:
Pardon ama hocam bu konuda teşekkür edecek ne var. :lol:
Ya da şöyle soruyum: Sen şimdi her konuya otomatik olarak teşekkür ediyosun ya sanırım amacın POST KASMAK. Peki bunun için teker teker konuları açıp uğraşıyo musun yoksa bir script mi yazdın, otomatik olarak her konuya aynı mesajı gönderen? :?:
Bu forumda paylaşım yapmak güzeldir, sen de bu bilgini paylaşırsan öğreniriz.:mrgreen:Teşekkürler Sayın Hocam.
TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM YILDIZ EFEKTİNİ NASIL VERDİNİZ PEKİbaybayrak' Alıntı:BEN BAŞLAMIŞTIM ...psd olarak yolluyorum gerisi size kalmış
BULDUM HOCAM BRUSHTAN AMA SİZİNKİ KADAR KESKİN OLMADIbaybayrak' Alıntı:Photoshop ta hocam fırça ile (brush setleri var adı parıltı ,yıldız ...tam adı aklımda değil ama aratıp bulabilirsiniz) "Lep - reflections " galiba adı buydu bu şekilde aratın...
baybayrak' Alıntı:BEN BAŞLAMIŞTIM ...psd olarak yolluyorum gerisi size kalmış
AYRICA İNDİRMEK GEREKİYORMUŞ BULDUM YAPTIM SONUNDA :9baybayrak' Alıntı:Photoshop ta hocam fırça ile (brush setleri var adı parıltı ,yıldız ...tam adı aklımda değil ama aratıp bulabilirsiniz) "Lep - reflections " galiba adı buydu bu şekilde aratın...
bizde ayrıca indirmesek..6fatma8' Alıntı:AYRICA İNDİRMEK GEREKİYORMUŞ BULDUM YAPTIM SONUNDA :9baybayrak' Alıntı:Photoshop ta hocam fırça ile (brush setleri var adı parıltı ,yıldız ...tam adı aklımda değil ama aratıp bulabilirsiniz) "Lep - reflections " galiba adı buydu bu şekilde aratın...
buyrun hocam yükledimbozo0660' Alıntı:bizde ayrıca indirmesek..6fatma8' Alıntı:AYRICA İNDİRMEK GEREKİYORMUŞ BULDUM YAPTIM SONUNDA :9baybayrak' Alıntı:Photoshop ta hocam fırça ile (brush setleri var adı parıltı ,yıldız ...tam adı aklımda değil ama aratıp bulabilirsiniz) "Lep - reflections " galiba adı buydu bu şekilde aratın...
afişi yüklediğin gibi fırçada paylaşsan... :+1: