AFİŞİ YENİLEDİM :) YAZIYI YAPAMADIM AMA YİNE :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 6fatma8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR BİLİYORUM BIKTIRDIM SİZLERİ AMA SON BİR KEZ DAHA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SİZCE YAZIYI NASIL YAZMALIYIM ÜZERİNDE DÜZELTME YAPIP BANA GÖNDERME YAPMAK İSTEYENLER İÇİN PSD DOSYASINI YÜKLEDİM :)

SORMAYIN HOCAM DİĞERİNİN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ KÖTÜYDÜ BU DAHA İYİ DİĞERİNE GÖRE YAZIYI NASIL YAPABİLİİRM YAA

hocam bende zaten yazıl olmadı diyye başlık attım nasıl yazabilirim peki

habibocak' Alıntı:
Teşekkürler Sayın Hocam.

Yaa Habib hocam buraya yazdığım mesajı sana PM'den da yazacam.

Hangi konuya baksam mutlaka senin mesajın var ve mesajında sadece teşekkür ediyosun. şimdi hocamın afiş yardımıyla ilgili açtığı konuya bile teşekkür etmişsin :puhaha:

Pardon ama hocam bu konuda teşekkür edecek ne var. :lol:

Ya da şöyle soruyum: Sen şimdi her konuya otomatik olarak teşekkür ediyosun ya sanırım amacın POST KASMAK. Peki bunun için teker teker konuları açıp uğraşıyo musun yoksa bir script mi yazdın, otomatik olarak her konuya aynı mesajı gönderen? :?:

Bu forumda paylaşım yapmak güzeldir, sen de bu bilgini paylaşırsan öğreniriz.
Teşekkürler Sayın Hocam.
:mrgreen:

akademia hocam sizde bana bir öneride bulunsanız çok güzel olacak :)

6fatma8' Alıntı:
akademia hocam sizde bana bir öneride bulunsanız çok güzel olacak :)

TAbii ki hocam.

Bu kırmızı renkli yazıda, BEYPAZARI kelimesini en sola aşağıdan yukarıya doğru, diğerlerini de yarım circle şeklinde tepeye (Photoshopla kolay yapılıyo) koyarsan belki daha da hoşa giden bir tasarım olabilir. Bir dene istersen.

Şöyle bir şey belki fikir verebilir, renk uyumu açısından .....

Ekli dosyalar

• KUYUMCULUKKG.jpg
    KUYUMCULUKKG.jpg
    384.7 KB · Görüntüleme: 648
hay ALLAH hocam ya öylesine fikir için yapmıştım fotoshopu resmi kaydettikten sonra kapatmıştım... tekrar baştan uğraşmam gerekecek ..asıl uğraştıran sizin afişteki yazıyı silmek olmuştu ....

baybayrak' Alıntı:
hay ALLAH hocam ya öylesine fikir için yapmıştım fotoshopu resmi kaydettikten sonra kapatmıştım... tekrar baştan uğraşmam gerekecek ..asıl uğraştıran sizin afişteki yazıyı silmek olmuştu ....
YAA HOCAM LÜTFEN KESİNLİKLE GÜZEL OLMUŞŞ YAZISIZ HALİNİ GÖNDERİM BEN SİZE NOLURRRR

baybayrak' Alıntı:
HOCAM BOŞ PSD OLARAK GÖNDERDİM TEKRAR :)

AKADEMİA' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Teşekkürler Sayın Hocam.

Yaa Habib hocam buraya yazdığım mesajı sana PM'den da yazacam.

Hangi konuya baksam mutlaka senin mesajın var ve mesajında sadece teşekkür ediyosun. şimdi hocamın afiş yardımıyla ilgili açtığı konuya bile teşekkür etmişsin :puhaha:

Pardon ama hocam bu konuda teşekkür edecek ne var. :lol:

Ya da şöyle soruyum: Sen şimdi her konuya otomatik olarak teşekkür ediyosun ya sanırım amacın POST KASMAK. Peki bunun için teker teker konuları açıp uğraşıyo musun yoksa bir script mi yazdın, otomatik olarak her konuya aynı mesajı gönderen? :?:

Bu forumda paylaşım yapmak güzeldir, sen de bu bilgini paylaşırsan öğreniriz.
Teşekkürler Sayın Hocam.
:mrgreen:
Sayın Hocam,

Fatma Hoca Hanım Önce bir afiş yapmıştı. Onda fikirlerimizi söyledik ve ona göre düzeltme yaptı. Hatta bize teşekkür etti.

Şimdi afişi değiştirmiş ve yeniden emek vermiş. Belki sorduğu soruyu bilemeyebilirim ama gösterilen emeğe teşekkür etmenin ne sakıncası var.

Bu güne kadar forumda polemik yapmadım ve Hoca Hanımın bir şeyler yapmaya çalıştığı konuda da polemiğe girmek istemem.

İyi çalışmalar.

BEN BAŞLAMIŞTIM ...psd olarak yolluyorum gerisi size kalmış

Ekli dosyalar

• KUYUMCULU.zip
    KUYUMCULU.zip
    3.1 MB · Görüntüleme: 40
  • KUYUMCULUKKPSD.jpg
    KUYUMCULUKKPSD.jpg
    392.5 KB · Görüntüleme: 287
hocam bir daha afiş yapmadan önce haber verin
tüm forun ahalisi
hazır kıta bekleyelim.
beypazarı beypazarı olalı böyle afiş görmedi. :D

Photoshop ta hocam fırça ile (brush setleri var adı parıltı ,yıldız ...tam adı aklımda değil ama aratıp bulabilirsiniz) "Lep - reflections " galiba adı buydu bu şekilde aratın...

baybayrak' Alıntı:
Photoshop ta hocam fırça ile (brush setleri var adı parıltı ,yıldız ...tam adı aklımda değil ama aratıp bulabilirsiniz) "Lep - reflections " galiba adı buydu bu şekilde aratın...
BULDUM HOCAM BRUSHTAN AMA SİZİNKİ KADAR KESKİN OLMADI :(

baybayrak' Alıntı:
AYRICA İNDİRMEK GEREKİYORMUŞ BULDUM YAPTIM SONUNDA :9

6fatma8' Alıntı:
baybayrak' Alıntı:
bizde ayrıca indirmesek..
afişi yüklediğin gibi fırçada paylaşsan... :+1:

bozo0660' Alıntı:
6fatma8' Alıntı:
baybayrak' Alıntı:
bizde ayrıca indirmesek..
afişi yüklediğin gibi fırçada paylaşsan... :+1:
buyrun hocam yükledim:)

Ekli dosyalar

BBNET
Geri