yapabilirsiniz. benim sistemi flasha kurun. ebadaki faz2 imajını da usb ana dizine çıkartın, multiboot menüyü açtığınızda orada " windows kurulumu ROOT " diye bir seçenek var burdan girdiğinizde eba faz2 imajı yuklenmeye başlar. çünkü ebadaki imaj windows kurulum dosyaları üzerine inşa edilmiş.alpi' Alıntı:Faz 2 Imaji ni ve acronis i tek flaş ile yükleme islemini halledebilirsiniz dimi
imajın ne ile hazırlandığı önemli. windows tabanlı ise aynı yöntemalpi' Alıntı:peki ebadaki imaj değilda başka bir imajı yüklemek için ne yapmalıyız aynı yöntem geçerli mi
ekleyebilirsiniz neden olmasın. çakışan dosya yok.botebocuu' Alıntı:aklıma bir şey daha takıldı buna bide ATAK programını eklesek uygulayan var mı?
rica ederim fikir bizden emek sizdenbotebocuu' Alıntı:ADEMOLA hocam emeklerine sağlık sayende image+bootable+atak tek çatı altında birleşti çok teşekkür ederim akıllı tahtalarımız yeni geldi böylece sağlama aldık
Hocam faz1 vestelin clonezillayla hazırlamış olduğu imajla eba faz2 imajı var elimde.ikisini bir bellekte kullanmak istiyorum.faz2yi ana dizine winrarla çıkardıktan sonra faz1 isosu için de ayni şeyi mi yapicam?ademola' Alıntı:imajın ne ile hazırlandığı önemli. windows tabanlı ise aynı yöntemalpi' Alıntı:peki ebadaki imaj değilda başka bir imajı yüklemek için ne yapmalıyız aynı yöntem geçerli mi
acronis ise zaten menüde acronis2014 var. tib uzantılı imajı istediğimiz yere kopyalayabiliriz.
clonezilla imajı ise yine menüde var. isoyu ana dizine çıkartıyoruz.
aynen benim sistemde komutlar hazır zaten, her iki isoyu da çıkart ın usb ana dizine boot kısmında çakışan 1-2 dosya var onlar aynı dosyalar değiştirsenizde değiştirmesenizde farketmezpcreis' Alıntı:Hocam faz1 vestelin clonezillayla hazırlamış olduğu imajla eba faz2 imajı var elimde.ikisini bir bellekte kullanmak istiyorum.faz2yi ana dizine winrarla çıkardıktan sonra faz1 isosu için de ayni şeyi mi yapicam?ademola' Alıntı:imajın ne ile hazırlandığı önemli. windows tabanlı ise aynı yöntemalpi' Alıntı:peki ebadaki imaj değilda başka bir imajı yüklemek için ne yapmalıyız aynı yöntem geçerli mi
acronis ise zaten menüde acronis2014 var. tib uzantılı imajı istediğimiz yere kopyalayabiliriz.
anladım hocam ben de aynı dosyalar olursa sıkıntı olur diye tahmin ediyordum demek sıkıntı çıkarmıyormuş.peki hocam usb anadizine çıkarttığımız eba imajına ve clonezilla imajına hangi menülerden ulaşıcaz?ademola' Alıntı:aynen benim sistemde komutlar hazır zaten, her iki isoyu da çıkart ın usb ana dizine boot kısmında çakışan 1-2 dosya var onlar aynı dosyalar değiştirsenizde değiştirmesenizde farketmezpcreis' Alıntı:Hocam faz1 vestelin clonezillayla hazırlamış olduğu imajla eba faz2 imajı var elimde.ikisini bir bellekte kullanmak istiyorum.faz2yi ana dizine winrarla çıkardıktan sonra faz1 isosu için de ayni şeyi mi yapicam?ademola' Alıntı:imajın ne ile hazırlandığı önemli. windows tabanlı ise aynı yöntemalpi' Alıntı:peki ebadaki imaj değilda başka bir imajı yüklemek için ne yapmalıyız aynı yöntem geçerli mi
ben kullandım yani![]()
eba imajı 1. windows kurulum - ROOT yazan komut ile clonezilla ise yine menüde var 6. clonezilla vestel diye.pcreis' Alıntı:anladım hocam ben de aynı dosyalar olursa sıkıntı olur diye tahmin ediyordum demek sıkıntı çıkarmıyormuş.peki hocam usb anadizine çıkarttığımız eba imajına ve clonezilla imajına hangi menülerden ulaşıcaz?
çok teşekkürler hocam verdiğiniz kıymetli bilgiler ve çalışmalarınız için.ademola' Alıntı:eba imajı 1. windows kurulum - ROOT yazan komut ile clonezilla ise yine menüde var 6. clonezilla vestel diye.pcreis' Alıntı:anladım hocam ben de aynı dosyalar olursa sıkıntı olur diye tahmin ediyordum demek sıkıntı çıkarmıyormuş.peki hocam usb anadizine çıkarttığımız eba imajına ve clonezilla imajına hangi menülerden ulaşıcaz?
isimleri düzenlemek için usbmenu.lst yi not defteri ile düzenleyebilirsiniz.