acronis aynı bellek

Kodla Büyü

botebocuu

Aktif Üye
arkadaşlar acronisle image atarken bir bootable bir de imagenin olduğu iki flash bellek kullanıyorum. acaba ikisini bir bellekte kullanabilir miyiz deneyen var mı? eskiden masaüstüler için ghostla dvd de yapıyordum.

Sorun olmaz hocam. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yeter ki flasha virüs bulaştırmayın. Ben hep böyle kullanıyorum. Daha rahat oluyor. Hepsi aynı yerde.

1 usb den herşeyi kurabilir kalan kısmı ntfs olarak kullanabilirsiniz

yapmanız gereken adımlar :
1. https://cloud.mail.ru/public/cd27901f40 ... 5lite4.rar indirip flash belleğinizi biçimlendirin
2. https://cloud.mail.ru/public/6115a2bee5b0/ACTI14.ISO indirip hazırladığınız usb bellekte IMAGES klasörü altına kopyalayın.

sistemi usb den başlatıp acronis 2014 ile sorunsuz şekilde yedek alıp geri yükleyebilirsiniz.

menü
file.php

flash belleği hazırlama:
file.php

alpi' Alıntı:
Faz 2 Imaji ni ve acronis i tek flaş ile yükleme islemini halledebilirsiniz dimi
yapabilirsiniz. benim sistemi flasha kurun. ebadaki faz2 imajını da usb ana dizine çıkartın, multiboot menüyü açtığınızda orada " windows kurulumu ROOT " diye bir seçenek var burdan girdiğinizde eba faz2 imajı yuklenmeye başlar. çünkü ebadaki imaj windows kurulum dosyaları üzerine inşa edilmiş.

peki ebadaki imaj değilda başka bir imajı yüklemek için ne yapmalıyız aynı yöntem geçerli mi

teşekkürler hocam ben de bunu bilmek istiyordum ama bir türlü yapamamıştım.

alpi' Alıntı:
peki ebadaki imaj değilda başka bir imajı yüklemek için ne yapmalıyız aynı yöntem geçerli mi
imajın ne ile hazırlandığı önemli. windows tabanlı ise aynı yöntem
acronis ise zaten menüde acronis2014 var. tib uzantılı imajı istediğimiz yere kopyalayabiliriz.
clonezilla imajı ise yine menüde var. isoyu ana dizine çıkartıyoruz.

ADEMOLA hocam emeklerine sağlık sayende image+bootable+atak tek çatı altında birleşti çok teşekkür ederim akıllı tahtalarımız yeni geldi böylece sağlama aldık

botebocuu' Alıntı:
ADEMOLA hocam emeklerine sağlık sayende image+bootable+atak tek çatı altında birleşti çok teşekkür ederim akıllı tahtalarımız yeni geldi böylece sağlama aldık
rica ederim fikir bizden emek sizden :) iyi günlerde kullanın.

ademola' Alıntı:
alpi' Alıntı:
acronis ise zaten menüde acronis2014 var. tib uzantılı imajı istediğimiz yere kopyalayabiliriz.
Hocam faz1 vestelin clonezillayla hazırlamış olduğu imajla eba faz2 imajı var elimde.ikisini bir bellekte kullanmak istiyorum.faz2yi ana dizine winrarla çıkardıktan sonra faz1 isosu için de ayni şeyi mi yapicam?

pcreis' Alıntı:
ademola' Alıntı:
alpi' Alıntı:
Hocam faz1 vestelin clonezillayla hazırlamış olduğu imajla eba faz2 imajı var elimde.ikisini bir bellekte kullanmak istiyorum.faz2yi ana dizine winrarla çıkardıktan sonra faz1 isosu için de ayni şeyi mi yapicam?
aynen benim sistemde komutlar hazır zaten, her iki isoyu da çıkart ın usb ana dizine boot kısmında çakışan 1-2 dosya var onlar aynı dosyalar değiştirsenizde değiştirmesenizde farketmez :)
ben kullandım yani ;)

ademola' Alıntı:
pcreis' Alıntı:
ademola' Alıntı:
alpi' Alıntı:
aynen benim sistemde komutlar hazır zaten, her iki isoyu da çıkart ın usb ana dizine boot kısmında çakışan 1-2 dosya var onlar aynı dosyalar değiştirsenizde değiştirmesenizde farketmez :)
ben kullandım yani ;)
anladım hocam ben de aynı dosyalar olursa sıkıntı olur diye tahmin ediyordum demek sıkıntı çıkarmıyormuş.peki hocam usb anadizine çıkarttığımız eba imajına ve clonezilla imajına hangi menülerden ulaşıcaz?

pcreis' Alıntı:
anladım hocam ben de aynı dosyalar olursa sıkıntı olur diye tahmin ediyordum demek sıkıntı çıkarmıyormuş.peki hocam usb anadizine çıkarttığımız eba imajına ve clonezilla imajına hangi menülerden ulaşıcaz?
eba imajı 1. windows kurulum - ROOT yazan komut ile clonezilla ise yine menüde var 6. clonezilla vestel diye.

isimleri düzenlemek için usbmenu.lst yi not defteri ile düzenleyebilirsiniz.

ademola' Alıntı:
pcreis' Alıntı:
eba imajı 1. windows kurulum - ROOT yazan komut ile clonezilla ise yine menüde var 6. clonezilla vestel diye.

isimleri düzenlemek için usbmenu.lst yi not defteri ile düzenleyebilirsiniz.
çok teşekkürler hocam verdiğiniz kıymetli bilgiler ve çalışmalarınız için. :) :alkis: :alkis:

BBNET
Geri