Acil Satılık Golf Comfortline

Kodla Büyü
hocam sunroof hariç en dolu paketi. fiyatlarına bakarsanız bencede uygun yazdım. aracı 5 mayısta 27 bine aldım. şu an acil ihtiyaç oldu 25.000'e bırakacağım en son. Umarım kısa sürede satılır.

hocam ön iki çamurluk ve kaput boyalı. plakasında ağır hasar ya da pert yok ancak 3000 liralık bir çarpma gözüküyor galiba o yüzden önden boyanmış. ancak en ufak bir sıkıntısını görmedim 1,5 ayda. dosta gidecek bir araç.

hocam aramızda mesafe olmazsa gelip baktırırdım ama önden 3 parçada boyalı olunca o kadar yol riske girilmez. yoksa 3bin vw için büyük hasar değil km benzinli araç için sıkıntı değil 300 küsür binde boramızı satmıştık biz. hayırlı satışlar.

hocam bu aracin piyasasi 30 bin tl filan icime yatmadi umarim satarsiniz hayirli satişlar...

on kisimda ki islemlerin resimleri falan var mi hocam islem durumunu bilsek daha bi alici gozu ile bakabilirdik

ozgur24' Alıntı:
hocam bu aracin piyasasi 30 bin tl filan icime yatmadi umarim satarsiniz hayirli satişlar...
bu aracın piyasası 30 bin değil hocam. 2 yıl önce sıfır boya sıfır kazalı 80 binde 2006 sını 24.500 e aldım. hem de fsi değil düz motor.

syangela' Alıntı:
ozgur24' Alıntı:
bu aracın piyasası 30 bin değil hocam. 2 yıl önce sıfır boya sıfır kazalı 80 binde 2006 sını 24.500 e aldım. hem de fsi değil düz motor.
piyasa şu aralar gerçekten yüksek ama sende uyguna almışsın hocam 24.500. eğer etrafında aldığın araba gibi temizi denk gelirse bi mesajı çok görme o fiyata boyasız km düşük kaçmaz:) hatta satıyorsan seninkini alalım:)

Golf bekleyen çok maaşallah. Temiz bulsak kaçırmıycaz da fiyatlar fena uçtu. Adamlar 2010 model golfe 52 bin yazmış ya la :scared:

yadigartbaykal' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
syangela' Alıntı:
ozgur24' Alıntı:
piyasa şu aralar gerçekten yüksek ama sende uyguna almışsın hocam 24.500. eğer etrafında aldığın araba gibi temizi denk gelirse bi mesajı çok görme o fiyata boyasız km düşük kaçmaz:) hatta satıyorsan seninkini alalım:)
ben de talibim. 27000 tl veriyorum, 2 yılda 2500 tl kâr, ertesi günü satışa çıkarsam 29dan aşağı gitmez dediğiniz araba
hakikaten bir yılda piyasa uçmuş.
arabayı satacak olursam foruma yazıcam. ev mev alabilmek için satıcaz muhtemelen de şimdilik ortada bişey yok. 27 bin de az hocam. lpg taktırdım. klima sistemini komle yeniden yaptırdım.
denk gelirse de haber veririm hocam.

pardus63' Alıntı:
on kisimda ki islemlerin resimleri falan var mi hocam islem durumunu bilsek daha bi alici gozu ile bakabilirdik

hocam fotoğrafları yok. ön panel dahi orijinal, içlerde boya yok, şaselerde oynama yok...

Arkadaşlar yarın ilanı kaldırıyorum. Bugün satılırsa satılır satılmazsa sağlık olsun. Fiyat son 24.500.

BBNET
Geri