ozgur24' Alıntı:hocam bu aracin piyasasi 30 bin tl filan icime yatmadi umarim satarsiniz hayirli satişlar...
bu aracın piyasası 30 bin değil hocam. 2 yıl önce sıfır boya sıfır kazalı 80 binde 2006 sını 24.500 e aldım. hem de fsi değil düz motor.ozgur24' Alıntı:hocam bu aracin piyasasi 30 bin tl filan icime yatmadi umarim satarsiniz hayirli satişlar...
piyasa şu aralar gerçekten yüksek ama sende uyguna almışsın hocam 24.500. eğer etrafında aldığın araba gibi temizi denk gelirse bi mesajı çok görme o fiyata boyasız km düşük kaçmazsyangela' Alıntı:bu aracın piyasası 30 bin değil hocam. 2 yıl önce sıfır boya sıfır kazalı 80 binde 2006 sını 24.500 e aldım. hem de fsi değil düz motor.ozgur24' Alıntı:hocam bu aracin piyasasi 30 bin tl filan icime yatmadi umarim satarsiniz hayirli satişlar...
hakikaten bir yılda piyasa uçmuş.yadigartbaykal' Alıntı:ben de talibim. 27000 tl veriyorum, 2 yılda 2500 tl kâr, ertesi günü satışa çıkarsam 29dan aşağı gitmez dediğiniz arabaevrim0626' Alıntı:piyasa şu aralar gerçekten yüksek ama sende uyguna almışsın hocam 24.500. eğer etrafında aldığın araba gibi temizi denk gelirse bi mesajı çok görme o fiyata boyasız km düşük kaçmazsyangela' Alıntı:bu aracın piyasası 30 bin değil hocam. 2 yıl önce sıfır boya sıfır kazalı 80 binde 2006 sını 24.500 e aldım. hem de fsi değil düz motor.ozgur24' Alıntı:hocam bu aracin piyasasi 30 bin tl filan icime yatmadi umarim satarsiniz hayirli satişlar...hatta satıyorsan seninkini alalım
![]()
pardus63' Alıntı:on kisimda ki islemlerin resimleri falan var mi hocam islem durumunu bilsek daha bi alici gozu ile bakabilirdik