hangi yıldan itibaren tam otamatikler hocam.Ben tam otomatik al derim. Opel astralar tam otomatiktir. 2 yıldır sorunsuz ve sıkıntısız kullanıyorum
Astralarda easytronic demiyorsa tam otomatiktir. AT6 otomatik şanzımandır adı. Mutlaka adında geçer hangisi ise. Benim bildiğim son 4-5 yıldır astralar tamamen tam otomatik.hangi yıldan itibaren tam otamatikler hocam.
astra easytronic olarak cıktı uzun yıllar.Ben tam otomatik al derim. Opel astralar tam otomatiktir. 2 yıldır sorunsuz ve sıkıntısız kullanıyorum
prnds olarak yazıyorsa tam otmdirAstralarda easytronic demiyorsa tam otomatiktir. AT6 otomatik şanzımandır adı. Mutlaka adında geçer hangisi ise. Benim bildiğim son 4-5 yıldır astralar tamamen tam otomatik.
manuele alışman daha ıyı olcaktır hocam.Toyota Yaris
Toyota Auris
Opel Astra
Opel Corsa
Honda Jazz
Ford Fiesta
İlk defa araç alacağım, ikinci el ve otomatik vites olarak yukarıdaki araçların hangisini tavsiye edersiniz?
Hem sürüş hem de araçlar hakkında acemiyim, bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Karıştırdın herhalde. Opel de AT6 tam otomatik şanzıman vardır. Prnds diye bir şey yazmaz. Vitesi kastediyorsan. Opelde s yoktur viteste. Düğme vardır sport içinprnds olarak yazıyorsa tam otmdir
yo karıstırmadım easytronıc kullandım sacma sapan bır vıtes tam otomatıkte vıtes p r n d olarak ılerlıyor s sport dogrudur. easytronıc te vıtesın atılma seklı cok farklı. Aynı seylerı dıyoruz.Karıştırdın herhalde. Opel de AT6 tam otomatik şanzıman vardır. Prnds diye bir şey yazmaz. Vitesi kastediyorsan. Opelde s yoktur viteste. Düğme vardır sport için
Hocam kaç model araç, bir de içi nasıl genişliği, 2 çocuklu bir aile içinNissan Micra - 2004 - 2006 _________ 30.000 - 35.000 arasında.
Eşim hayatta koltuğa geçmezdi. Bu araçtan sonra tüm sorunlar çözüldü.
Ben de bu yorumları duymuştum hocam sağolun, kaç km de sizin araç ve kaç model?Hocam Honda Jazz CVT (tam otomatik)kullanıcısı olarak yorum yapabilirim. Eşim için araç kullanma deneyimi olmadığı için aldık. Çok rahat ve kendine güvenerek sürülebilecek araç. Piyasası(hem alış hem satış) iyidir. Vites geçişleri hissettirmez. İyi ki bu aracı almışım diyorum .
Hondada hız arttıkça gürültü artarOtomatik viteste Honda Candır![]()
Hocam kaç model araç, bir de içi nasıl genişliği, 2 çocuklu bir aile için![]()
Neyi kaydırıyor???Evin 2. aracı durumunda.
1 araçta Honda civic HB yine.
Gayet yeterli 2 çocuk ve aile için. Ama uzun yol aracı değildir.
Piyasada kaydırmayan otomatik 3 araç var.
1 - Honda
2 - Honda JAZZ
3 - Micra..
Geri tüm araçlar geri kaydırır..
Hocam ilan nerde bakabilir miyiz?bizim fiesta var hocam forumda ilanı da koymustum düşünürseniz titanium x fiesta. Biz memnunuz ihtiyaçtan satmak durumundayız.
Ben de bu yorumları duymuştum hocam sağolun, kaç km de sizin araç ve kaç model?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-titanium-otomatik-acil-uygun-506565049/detayHocam ilan nerde bakabilir miyiz?
Evin 2. aracı durumunda.
1 araçta Honda civic HB yine.
Gayet yeterli 2 çocuk ve aile için. Ama uzun yol aracı değildir.
Piyasada kaydırmayan otomatik 3 araç var.
1 - Honda
2 - Honda JAZZ
3 - Micra..
Geri tüm araçlar geri kaydırır..