bakımı parçası uygun bende de getz var dizel ve çok seri aynı motor eradada var ben bugüne kadar bi sorun yaşamadım burda üfüreni çok olur aynı benim ufaklığın kliması gibi püfür püfür esiyor

karadüzen yorum yapan çok o haseple laf anlatmakta güç
segmentin ne olduğunu bilmeyene, henüz aracın devrinden haberi olmayana çelik barı meşur atabarıyla karıştıranla, 110 beygir bir motorla 62 beygir saçma sapan bir fiestayı karşılaştırmaya kalkanlarla, araç güvenlik testini güvenilir bulup sanayide bir hurda araç gözlemi yapmayanlarla, dingille sınıftaki dingilleri karıştıranlarla, 25-30 bin lirayı çok bi para sananlarla, her bir bakıma götürüp 1000 TL bayılanlarla, orjinal parça pahalı die çakması nı google dan arayanlarla, klimayı ayrıcalık sanan abs ye paramı verilir denilenlerle otobandan da aracının son hızını 120 sananlarla bence zor dostum

burda üfüren bebeler hayatlarında 200 KM hızı bu segmentle yapan varmı merak içindeyim... Hatta sözüm meclisten içeri git brodway al diyen bile çıkıyor

hurdası bile hyundainin 1290 kilo adam 900 kilo 70 beygir totosunu kaldıramayan araçla kıyaslıyo. Birde dizel pahalı diye benzinli alıp sonada aracın neresine ne taksak ta arac az yaksa ama 30 tonluk kamyona dönüşse diyenler var,
Araç hakkında en güzel bilgi servisinden binicisinden alınır, hayatı boyunca pintilikten birinci içene marboranın tadını sormakla, marka takıntısı yüzünden gidip 5 sene vadeli kredi çekip to..ta alıp sona da benzin parası olmadından ev önünde besleyip 2 sene sonada memurdan kıç değmedik acer diye satmaya kalkan lardan sanırım kötü huylar kaparsın anca ayrıca o teneke yazan bebe bi ara cetvelin alıp sanayiye gidip bir teneke ölçümü yapsın.
Birde takıldığım bir konu daha adam sayısal zekaya sahip olmalıyken şu soru çok gelir neden 2. eli çok e saf bebe dicen adam yılda 100.000 arac satıyo senin x markan 5000 20 kat fazla sını 2. elde görmen lazım araba bu asker arkadaşım değilki bir ömür başımda taşıyayım.
İ30 almayı planlıyorum o ara bi mercedes vitoya kıl oluyorum rampa yukarı 190 200 yapıyor birde onu solladım mı tamamdır oda kısmetse i30 la

siz şu dedenizden kalma motorcuklara sahip fiesta astra ve türevlerini getirinde bi kaç tur bindirim. hele 207 leri rampa gördümmü içim acıyo

kese kağıdı olsa uçar ama o bile yok... Şimdi birileri passat geyiğine girmesin, varsa o kadar paran alcaksın sonata 170 beygir alayınamı gider yediğin ceza zorunamı onuda bir kul bir allah aha bide cezayı yazan ekip bilir, Özetle benim klima püfür püfür esiyorda anlamadım bu üfürmeler niye?
özetle dizel 110 beygir bir accentle için açılır, ama bulursan böle kıç değmedik temiz 2. el cimri memurdan oda fena olmaz 5-6 milyar düşüğüne çözersin olayı .