Acaba BTR Olsam mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okyay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

okyay

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar az önce müdür yard. Bilişim Tek.Rehber Öğretmenliği ilgili okula gelen yazıyı bana verdi isteyip istememe konusunda tereddütlerim var. okulda 29 saat(27 bilgisayar 2 müzik) dersim var.

önerilerinizi bekliyorum

Re: Acaba Formatör Olsam mı?

bir yanlışlık oldu herhalde . Yazıyı yeni okudum Bilişim Tek.Rehber Öğretmenliği imiş.

10 saat ders anlattıktan sonra boğazım ağrıyo en iyisi btr olmak bence :D

Derslerine aynen gireceksin ne faydası olacak ki:D
Boşuna amelelik:D

naimeozer' Alıntı:
Derslerine aynen gireceksin ne faydası olacak ki:D
Boşuna amelelik:D

"fatih projesi kapsamında donanım kurulumu yapılan ve işler vaziyette en az bir bilişim teknolojileri bulunan eğitim kurumlarına..." şeklinde devam ediyor. Akıllı tahta bulunan okullar öncelikli olur diye tahmin ediyorum.

Dersine gir. :)

Ancak formatör olmadığı için başka bir okuldan birisi senin okulu seçerse vay haline.

xodeda' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/26-saat-dersi-olan-birisi-btr-gorevi-ister-mi-t104305.html

bende aynı durumdayım.

gerçekten faydalı oldu teşkkür ederim.

hocam dersin varmış zaten birde o gorevi ustune alman ne kadar dogru olur senin için en azından kafan rahat.

hocam kendi okulunuzdaki eğitim öğretim görevini aksatmadan oluyor ama bu görevlendirme. yani en fazla 2 saat müzik dersinden feragat edebilirsiniz. 27 saat derse girip, başka okula 3 saat için gitmenize değmez bence. zaten okulunuz oldukça yorucudur, özellikle öğrencilerin de kalabalıklığı açısından:) eski okulumda görev yapıyorsunuz anladığım kadarıyla:)

BBNET
Geri