Ağrı’da Mobbing Sebebiyle Öğretmen İntihar Etti

Kodla Büyü
ilçe milli eğitim kavga olduğu gibi sadece öğretmenin yerini değiştirmiş. Kavga tutanağı ile görevlendirmenin iptali aynı gün. Hıza bak. müdürenin ensesi kalınmış. olan yitip giden bir cana oldu.

1781189048665.webp

ilçe milli eğitim kavga olduğu gibi sadece öğretmenin yerini değiştirmiş. Kavga tutanağı ile görevlendirmenin iptali aynı gün. Hıza bak. müdürenin ensesi kalınmış. olan yitip giden bir cana oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 82580
Tartışma tutanağı yanında okulun yazısı da aynı gün hocam. Bunca yıldır bu kadar jet üstü hızla çalışan bir ilçe görmedim.
Okul yazısı, tartışma tutanağı, görev iptal onayı aynı günde tamamlanmış

millet birilerinin kişisel tatmini için evlat yetiştiriyor resmen. evlatlarımızın pul kadar ehemmiyeti yok. Gerçekten çok yazık. @narses hocam kesinlikle haklısın. adalet diğer tarafa kaldı.

O kadar üzücü ki, kaç gündür bu konuyu düşünmeden duramıyorum. Yazık çok yazık...

Mekanı cennet olsun kardeşimizin...

Genelde bizim meslek böyle.Diger memurluklarda herkes hakkini ariyor, kazaniyor.

Son düzenleme:
Nusaybin'de bayrak indiren şahısa herkes kızdı, tutuklandı ve bayraklarla okul açılacak dendi, toplumun gazı alındı. Şimdi serbest hatta çıkarken kahramanca karşılandı, deprem müteahhitleri dışarda. Bu müdüre de ilçe müdürüne de bir şey olmaz, bir iki gün açıklamalar yapılır o kadar.

doğu da genç öğretmenler çok sahipsiz; ne lojman; ne ek tazminat; sadece biraz puanı fazla tutup; yolluyorlar doğu ya. Özellikle ilçelerde durum çok kötü. Allah iyi insanlarla denk getirsin; yardımcıları olsun. yoksa ailenden binlerce km. uzakta bambaşka bir kültürde , bambaşka bir ortamda hayatta kalmak; mutlu olmak gerçekten şans işi ve hayat herkese adil davranmıyor maalesef.

Mekanı cennet olsun ögretmenimizin.
Bakanlık Okul müdürünü görevden alınca sendikanın sesi şimdi çıktı.

doğu da genç öğretmenler çok sahipsiz; ne lojman; ne ek tazminat; sadece biraz puanı fazla tutup; yolluyorlar doğu ya. Özellikle ilçelerde durum çok kötü. Allah iyi insanlarla denk getirsin; yardımcıları olsun. yoksa ailenden binlerce km. uzakta bambaşka bir kültürde , bambaşka bir ortamda hayatta kalmak; mutlu olmak gerçekten şans işi ve hayat herkese adil davranmıyor maalesef.
bende doğuda 10+ üstü çalıştım 10 a yakın müdür gördüm 1 tanesi egoistti diğerleri hepsi yardımcı iyi niyetli şeref sahibi kişilerdi en azından bana karşı rahatsız edici değillerdi olsalarda ağızlarının payını verince susuyorlardı.
Buradaki sıkıntı bu genç öğretmeni kendisine düşman görüp çevresinede o şekilde anlatarak insanların ona zarar vermesine sebep olunmuş belkide kiralık katil tutup sonuç bu hale getirilmiş işin içinde pis kokular var hemde çok ağır pis kokular basit birşeye benzemiyor organize bir şekilde bu hale evrildi kimse sahip çıkmamış haklı dilekçeleri işleme alınmamış savcılık başvurusu yapmış ilerleyememiş birilerinin parmakları fazla uzun yüksek olasılık

Ne olursa olsun öğretmen arkadaşımızın vefatına çok üzüldüm.

Maalesef; Bakan Bey'in günler sonra gazetecilerin zoruyla yaptığı açıklamasına daha çok üzüldüm.

Bir insanın böyle bir olay sonrası böyle vicdansızca sırıtması için ağır karakter yoksunu olması gerekir. Atanmayı bekleyen öğretmenlere güvercin benzetmesi yapan bakan bile nazik kalır bunun yanında

ilksms
Geri