Ağrı’da Mobbing Sebebiyle Öğretmen İntihar Etti

Kodla Büyü
ilçe milli eğitim kavga olduğu gibi sadece öğretmenin yerini değiştirmiş. Kavga tutanağı ile görevlendirmenin iptali aynı gün. Hıza bak. müdürenin ensesi kalınmış. olan yitip giden bir cana oldu.

1781189048665.webp

ilçe milli eğitim kavga olduğu gibi sadece öğretmenin yerini değiştirmiş. Kavga tutanağı ile görevlendirmenin iptali aynı gün. Hıza bak. müdürenin ensesi kalınmış. olan yitip giden bir cana oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 82580
Tartışma tutanağı yanında okulun yazısı da aynı gün hocam. Bunca yıldır bu kadar jet üstü hızla çalışan bir ilçe görmedim.
Okul yazısı, tartışma tutanağı, görev iptal onayı aynı günde tamamlanmış

millet birilerinin kişisel tatmini için evlat yetiştiriyor resmen. evlatlarımızın pul kadar ehemmiyeti yok. Gerçekten çok yazık. @narses hocam kesinlikle haklısın. adalet diğer tarafa kaldı.

O kadar üzücü ki, kaç gündür bu konuyu düşünmeden duramıyorum. Yazık çok yazık...

Mekanı cennet olsun kardeşimizin...

Genelde bizim meslek böyle.Diger memurluklarda herkes hakkini ariyor, kazaniyor.Çok yalniz kalmis, birakilmis, yazilarina cevap alamamis.Yani rahat edecegi yere verilseydi ne olurdu.Bizde bayan hoca, cantasini mudurun suratina gecirdi.Dedik 100 km gider gelir.Bizim bile 20 senede zor gidecegimiz evinin dibinde merkez okuluna tayin edildi.

Son düzenleme:
Nusaybin'de bayrak indiren şahısa herkes kızdı, tutuklandı ve bayraklarla okul açılacak dendi, toplumun gazı alındı. Şimdi serbest hatta çıkarken kahramanca karşılandı, deprem müteahhitleri dışarda. Bu müdüre de ilçe müdürüne de bir şey olmaz, bir iki gün açıklamalar yapılır o kadar.

ilksms
Geri