merhaba arkadaşlar hafta sonu aöf sınavları vardı girenlerin sınavı iyi geçmiştir umarım....bide görevlendirmeler vardı bu görevlendirmeler neye göre yapıldı anlayamadım nereden başvuru yapabiliyorduk bilgisi olan varmı..
bu şekilde düşünüyorsan mem'e şikayet edeceksin hocam. sınav görevi dağıtımlarında kayırma yapılıyor diye.herohamster' Alıntı:bizim okula eğitim-bir senden gelenler oradaki üyelerine getirmişlersorduğumda size nasıl çıktı başka arkadaşlara çıkmış onlar görev almak istemeyince bize verdiler dediler...yalnız benim anlamadığım bir kişiye 4 oturum çıkıyorken bana niye 1 oturum çıkmıyor..
hocam düşünmüyorum gördüğüm şekil bu ve arkadaşlarında demesi bu şekilde....her_dem' Alıntı:bu şekilde düşünüyorsan mem'e şikayet edeceksin hocam. sınav görevi dağıtımlarında kayırma yapılıyor diye.herohamster' Alıntı:bizim okula eğitim-bir senden gelenler oradaki üyelerine getirmişlersorduğumda size nasıl çıktı başka arkadaşlara çıkmış onlar görev almak istemeyince bize verdiler dediler...yalnız benim anlamadığım bir kişiye 4 oturum çıkıyorken bana niye 1 oturum çıkmıyor..
aöf bizim ilde sırayla yapılıyor. alfabetik olarak başlanıyor. bu sınavda görev almayan okullara diğer sınavda veriliyor.