aöf sınav görevi..

Kodla Büyü

herohamster

Süper Üye
Süper Üye
merhaba arkadaşlar hafta sonu aöf sınavları vardı girenlerin sınavı iyi geçmiştir umarım....bide görevlendirmeler vardı bu görevlendirmeler neye göre yapıldı anlayamadım nereden başvuru yapabiliyorduk bilgisi olan varmı..

sene başında il merkezinde çalışan kişilere okullarda soruyorlar görev almak istiyormusunuz diye o zaman işaretliyoruz. bana çıktı fakat 1 tane çıkmış iki gün çıkanlar var sabahtan ve öğleden sonra çıkanlar var bunu neye göre dağıtıyorlar o kısmını bilmiyorum

bizim okula eğitim-bir senden gelenler oradaki üyelerine getirmişler :) sorduğumda size nasıl çıktı başka arkadaşlara çıkmış onlar görev almak istemeyince bize verdiler dediler...yalnız benim anlamadığım bir kişiye 4 oturum çıkıyorken bana niye 1 oturum çıkmıyor..

herohamster' Alıntı:
bizim okula eğitim-bir senden gelenler oradaki üyelerine getirmişler :) sorduğumda size nasıl çıktı başka arkadaşlara çıkmış onlar görev almak istemeyince bize verdiler dediler...yalnız benim anlamadığım bir kişiye 4 oturum çıkıyorken bana niye 1 oturum çıkmıyor..
bu şekilde düşünüyorsan mem'e şikayet edeceksin hocam. sınav görevi dağıtımlarında kayırma yapılıyor diye.
aöf bizim ilde sırayla yapılıyor. alfabetik olarak başlanıyor. bu sınavda görev almayan okullara diğer sınavda veriliyor.

her_dem' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
bu şekilde düşünüyorsan mem'e şikayet edeceksin hocam. sınav görevi dağıtımlarında kayırma yapılıyor diye.
aöf bizim ilde sırayla yapılıyor. alfabetik olarak başlanıyor. bu sınavda görev almayan okullara diğer sınavda veriliyor.
hocam düşünmüyorum gördüğüm şekil bu ve arkadaşlarında demesi bu şekilde....

Sözde ÖSYM nin görevli işlemleri sistemi gibi olacaktı. Sistemden tercih yapacaktık.
Önce idare bazı işlemler yaptı. Daha sonra http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/index.php adresinden kendimize şifre oluşturduk Fakat bu dönem bir işe yaramadı. Görevlendirmeler yine eski usül sınav hangi okullarda yapılacaksa o okulun idaresinin insiyatifine bırakılmış.

hocam genelde Üniversitede görevli olanlara çıkıyor, onlarında birçoğu gelmediği için onların yerlerine sınav merkezinde tanıdığı olanlar görevlendiriliyor

AÖF görevlendirmeleri Anadolu Üniversitesi tarafından o ildeki üniversitede görevli ösym temsilcisi tarafından yapılır. Üniversitede önce kendi personelini salon başkanı olarak görevlendirir, boşta kalan gözetmenlik görevi içinde hangi okulda sınav yapılıyorsa genellikle o okuldaki öğretmenlerden seçilir. Eskiden bu görev için okullardan liste istiyordu ama son 3 yıldır okul öğretmenleri zaten ösym sisteminde kayıtlı olduğu için ordan kendileri seçiyor.

Aynen, hatta artık daha çok kontrolünde :) Eskiden adına görev çıkan öğretmen görevi istemiyorsa okul idaresi onu istediği öğretmene verebiliyordu, şimdi üniversite o kağıtları geri istiyor ve onların yerinede ben yeni kişiler görevlendirecem diyor.

BBNET
Geri