..

Kodla Büyü
Re: isterse beni norm fazlası gösterebilirmiş...

Kalın olarak alıntıladığım sözlerinizi ne ile ispat edeceksiniz merak ediyorum. :D
yaka' Alıntı:
Eğer bir okulda bilişim teknolojileri öğretmeni varsa bu öğretmen olduğu için zorunlu olarak bilişim teknolojileri dersi seçilir...seçilmezse zaten sistem direk bunu seçiyor :D şimdiki okulumda benim geleceğimi bilmedikleri için ingilizce dersinin seçmelisini seçiyorlar mış...Ben gelince sistem ve müdür bilişim teknolojileri dersini seçmek zorunda olduğunu 6 sınıf olduğu için normumun buradan katiyyen düşürülemeyeceğini bana söyledi...:D

arada kaynayıp gitmesin diye büyük yazdım önemli bir konu çünkü..

seçmeli dersler öğretmenler kurulunda seçilir.. kurulda dut yemiş bülbül gibi oturmayın..

ben varım burada diyin elbette ben varken bilgisayar seçilecek diyin. eğer bilgisayar seçilmesse normum düşer diyin sonra açık oylanacak durum..
oylama sonucuna göre hangi derslerin seçmeli olacağına karar verirsiniz..

müdürün babasının okulu değil orası..

adam olsunlar bunlar artık..
bunlARI KİM MÜDÜR yaptı..
devlet nerde kanun nerde hak nerede..
bu adaletsiz dünyadan çok sıkıldım..

bu başlığı her gördüğümde sizin müdüre içimden neler diyorum neler.

Konu: isterse beni norm fazlası gösterebilirmiş...

cereen' Alıntı:
bana gülerek bak siteyi güncellememişsin yan köyünkü güncelleniyo ama ona ragmen müdürü öğretmenini norm fazlası göstermiş ben seni göstermedim.. dikkat et gibi seyler...

seçmeli dersleri sene başı öğretmenler kurulu belirler müdür değil.. ona tek bir oy hakkının olduğunu söyleyin.. kurulda durumunuzu öğretmenlere aya kalkarak kısaca anlatın. dersin durumunu anlatın.. hangi dersler seçilecekse buna kurul karar versin gerekirse kapalı oylama yapın..

müdürünüze gidip kendinizin üzerinde psikolojik baskı yaptığını manevi olarak rahatsız olduğunuzu bu tutumundan vazgeçmesi gerektiğini nazikçe söyleyin..

yok daha devam ederse tekrar gidin ve türk ceza kanununa göre mobbing yaptığını görevi kötüye kullandığını eğer devam ederse dava açacağınızı. mobbingin şiddet sayıldığını ve hapis cezasının olduğunu söyleyin..

eğer devam ederse devletin resmi kurumları var sırf bu tip işlerle ilgilenen.. size her türlü desteği vereceklerdir.. doğrudan ceza mahkemesinde davanızı açın..

Yeni bir spor gazetesi çıktı malum. Yarın masasına bırak.

cereen' Alıntı:
lanet olsun bilgisayar öğretmenlerini beni bu duruma düşürenlere..
8 saat dersim var norm fazlası değilim formatörüm. isterse, çalışmalarımı beğenmezse idarecim beni norm fazlası gösterebilirmiş. ona göre sıkı çalış dedi...

muhtemelen senin müdürün şu an kulakları çınlıyordur... :verymad:

cereen' Alıntı:
jemba35' Alıntı:
Hocam burada kızacağına git müdürünün yüzüne patla, neden susuyorsunuz anlamıyorum.
konuştuuum yanlış anladın beni dedi.. yanlış anlamadıım ben..
olay bu.
bu sistem bizi bu hale getirdi. idareciye bıraktılar seçmeli dersimizi ve normlarımızı..

idareciye bişey bırakılmadı kanunları bilmiyorsunuz hakkınızı aramıyorsunuz hepsi bu..

BBNET
Geri