..

Kodla Büyü
Re: isterse beni norm fazlası gösterebilirmiş...

yahu "hocam bensiz sen napcan ben her yerde formatörlük yapabilirim" deyip çıkacaksın hocam işin içinden ukelalığı sen yap ki ona fırsat kalmasın. ben eğitici formatörlerin çok bilmişine de deli oluyorum. beni değerlendiriyomuş değerlendir puanı düşük ver de bi daha formatör yapma gözünü seveyim diyesim var. tabi bu ayrı konu :mrgreen:
cereen hocam şu anda biz halimizden şikyetçiyiz herkesin malumu bu ama daha gerçek olanı bize acaip ihtiyaçları var. varsın burnu havada desinler ama verin densizlerin ağzının payını. çok sinirleniyorum ya ezik miyiz lan biz? :verymad:

hocam arkadaşların dediğine katılyorum.Hocam keşke norm fazlası yapsanız da gitsem deseydiniz keşke.ben müdürle köğrüleri falan iyice kopardım.ona rağmen bana bir şey diyemiyor.çünkü bize ihitiyaçları var.İnanırmısınız bizim okulda foto makinesi açıp foto çekemeyen var.word tablo ekleyemeyen idarecilerimiz var.Bütün okullar "Bilişim Teknolojileri "Öğretmenlerine muhtaçtır.Kendinizin değerli olduğunu,her işi yapan eleman değil saygı gösterilmesi gereken bir öğretmen grubu olduğunuzu gösterin.Hep beraber aynısını yapalım.Biz hem okullar için hem milli eğitim için vazgeçilmeziz.Ama çoğunluğumuzun meslekte tecrübesiz olduğu için biraz korkak davranıyoruz.Onlar da bunu iyi kullanıyorlar.

gerekli yerlerde gerekli cevapları vermeliyiz arkadaşlar.Müdür yardımcısı gelmiş elinde bir liste hocam bunu yazar mısın diyor.Hocam şu anda sınıfta öğrenciler var onalara yardımcı oluyorum.Ama yarın şu saatte boşum o zman yazabilirim dedim.Sen formatörsün senin görevin zaten çocuklarla ilgilenmek dedi.Bende bu listeyi yazmak sizin göreviniz ama bana getiriyorsunuz deyince(bunu beklemiyordu) şok oldu kızardı cevap veremedi ve gitti.ve ben o listeyi yazmadım.Peki noldu arkadaşlar ertesi gün geldi bana kaba davrandığını aklının yoğun olduğunu falan söyledi.Neyse arkadaşlar gerekli cevapları vermezsek acınacak hale geliriz.

müdürün resimlerini çekerken özenli davran serde onu şebek gibi göster fotoğraflarda...

yaaa saf salak insanlar müdür oluyor kendı egolarını tatmın etmek için kendı aralarında bunu konusyolar aptal insanlar

Norm fazlası yapın böyle köylük süprüntü bi yerden erken kurtulurum diyeydiniz hocam. Norm fazlası olmak korkulacak bir şey değil :D

sızı norm fazlası gosterebılır dersınızı secmezse hocam ama kadronuz meb tarafından belırlenmedıgı ıcın ılcede baska nır okula gıdersınız en kotu ıhtımalle (sahsen ben o sahısla calısmak ıstemem ) ama suan oylebısey yapamaz cunku yenı sıstem ne getırır kımse bılmıyor bızım konumuzda ama dert etmeyın gozsterırse derse gırmeden formatorluk yaparsınız catlar tabı formatorluk kalkmazsa herkez norm fazlası sende aramıza gel be yaa :)=

Bu lafları duyup duyup cevap vermeyipte burada başlık açanlara iyiden iyiye gıcık oluyorum. Gösterirsen göster diyemedin mi hocam?

Arkadaşlar ne norm fazlası. Norm mu kaldı? Siz seneye BT adında bir dersin olacağını mı sanıyorsunuz?
Bence çok iyimsersiniz.
Ben "Ne zaman kovacaklar?" diye bekliyorum.
:scared:

benmde müdürle aram limoni,banada dönem başında formatörün görevlerini okuyor kağıttan,hocam görevlerniz bunlar falan diye,bu dönem performansınıza bakıcam seneye ona göre seçicem falan demeeye başladı..bende elinden kağıdı aldım katladım bi, güzel,rahatınıza bakın hocam dedim kapıyı çarptım çıktım,keyfleri bilirr umrumda diil rıskımızı onlar vermiyor,benm rıskımı veren vermiş,bu kadar sene boşa dirsek çürütmedim :+1:

bizsiz okulun kolu kanadı kırık kalır... ukalalık değil gerçek bu...
akıllı müdür, bilişim öğretmenini okulunda tutar. değil norm fazlası etmek, başka okula görevlendirme gitmesini bile istemez kendi okuluna odklansın diye...

iyi de niye ağlayıp sızlıyorsun düşürürsen düşür hocam de gitsin.sanki açtın açıktın da eve aldı yemek verdi.o olmazsa başka okul olur.burda gelip kendini rahatlatacağına cevabını söyleyene ver.

Hocam bu tip adamlar müdürlük yaptığını zanneden beceriksizlerdir, bu tip adamlara müdürlük yaptırmayacaksın; kapatacaksın bir oadaya sabahtan akşama mühür bastıracaksın, kimseyle muhatap etmeyecen anca ondan anlar. Bunlar aynı şeyi Türkçe öğretmeni için de yapar, Fenci için de onun için bence kurtulmana bak o okuldan norm fazlası olursan da belki daha iyi bir müdürle çalışırsın.

cereen' Alıntı:
lanet olsun bilgisayar öğretmenlerini beni bu duruma düşürenlere..
8 saat dersim var norm fazlası değilim formatörüm. isterse, çalışmalarımı beğenmezse idarecim beni norm fazlası gösterebilirmiş. ona göre sıkı çalış dedi...
Takmayın hocam, sakınan göze çöp batarmış.

Etrafınıza bakın, tiki olan biri çevre tarafından farkedilirse sürekli üzerine gidilir. Zaafınızı göstermeyin. Kadro fazlası olursanız başka okula gidersiniz. Okulun bilgisayarla alakalı işleri, web site gibi şeyler idarecilerin başına kalır...

Kısacası yemez! İçin rahat olsun hocam..

cereen' Alıntı:
8 saat dersim var norm fazlası değilim formatörüm. isterse, çalışmalarımı beğenmezse idarecim beni norm fazlası gösterebilirmiş. ona göre sıkı çalış dedi...

yav kendilerine kötü konuşturmaya meraklı ne müdürler var yav. Allah ıslah etsin o adamı.

Arkadaşlar sorun zihniyette ne yaparsanız yapın değişmezler.Kafa basma kalıp dar bir kutu içinde.Bakın minik birşey anlatayım.4 yıldır ilgilendiğim okul sitesinde yeni gelen müdürümüz bundan önceki haberleri kaldır.Sadece benim resimlerim olsun, işte sadece benim zamanımda ki haberler olsun felan diyebilecek kadar.... anlayın işte.Cevabını aldı o da başka bir konu ama.Anlamazlar.Siz dik durun ama hangi kafa anlayacak.Eminim böyle olayları hepiniz yaşıyorsunuz.Dayanamayacağım adam ben niye bu haberde yokum yok efendim neden benim resmim bu haberde yok diyebiliyor.Montajlayıp resmin arasına eklesem müthiş mutlu olacaklar.Acayip adamlar.Bunlarla nasıl bu zamana kadar eğitim öğretim yürümüş anlamak mümkün değil.Gerçi cevabı basit sonuç ortada.

göster benim için daha iyi olur. rahat çalışacağım başka okula giderim deseydin hocam. blöfünü görseydin keşke. görevlerin neyse onu yaparsın fazlasını isteyemez senden.

banada dersin seçmeli bak secilmeyebilir demşti birsi.... seçme benim için daha iyi dedim. ööle bakakaldı..

Ne olur göstermeyin müdürüm deseydiniz alaycı bir üslupla....:) Bizim idare beni göndermemek için 40 takla atıyo ne idareciler varmış yaaa...

Hocam gerçekte siz ona değil o size muhtaç.
8 saat ders haricinde o şeref yoksunu kişinin bir dünya işini kolaylaştırıyorsunuzdur.
Sizi norm fazlası gösterirse eline ne geçecek. Okuluna yeni formatör gelmeyecek üstüne seçilmeyen BT dersine girecek kimse de olmayacak. Aksayan işlerinde kim yardımcı olacak.

Hocam burada kızacağına git müdürünün yüzüne patla, neden susuyorsunuz anlamıyorum.

hocam 3 saat dersim var, bu yıl bilgisayar dersi de seçilmedi, normal koşullarda norm fazlasıyım. beni norm fazlası göstermeleri için elimden geleni yaptım göstermiyolar. köydeyim normalde, norm fazlası yaparlarsa ilçede güzel okullar var onlara gidecem olmuyo :D

Baha böyle bir şey dese hocam sizinle çalışmaya meraklı değilim derim. Hiç minnet altına girmem.

Burada ağlayıp zırlayan o kadar çok öğretmen arkadaş var ama bu arkadaşlarında çoğu müdür karşısında sus pus el pençe duruyor foruma gelince müdürüm bana şunu dedi, bir öğretmen bana bunu dedi diyor. İnsanlara cevap vermek çok mu zor. Müdürün birşey dediyse sende ona uygun birşey de olsun bitsin altı üstü amirin meslekten atamaz birşey yapamaz. Bu cevabı hakediyorsa zaten üstünede gelmez fazla.

cereen' Alıntı:
hocam yapamazlar hehe deyip geçseydin. 8 saat dersin varsa bu demek oluyorki 8 sınıf ikinci kademeden var...Eğer bir okulda bilişim teknolojileri öğretmeni varsa bu öğretmen olduğu için zorunlu olarak bilişim teknolojileri dersi seçilir...seçilmezse zaten sistem direk bunu seçiyor :D şimdiki okulumda benim geleceğimi bilmedikleri için ingilizce dersinin seçmelisini seçiyorlar mış...Ben gelince sistem ve müdür bilişim teknolojileri dersini seçmek zorunda olduğunu 6 sınıf olduğu için normumun buradan katiyyen düşürülemeyeceğini bana söyledi...:D

yaka' Alıntı:
cereen' Alıntı:
hocam yapamazlar hehe deyip geçseydin. 8 saat dersin varsa bu demek oluyorki 8 sınıf ikinci kademeden var...Eğer bir okulda bilişim teknolojileri öğretmeni varsa bu öğretmen olduğu için zorunlu olarak bilişim teknolojileri dersi seçilir...seçilmezse zaten sistem direk bunu seçiyor :D şimdiki okulumda benim geleceğimi bilmedikleri için ingilizce dersinin seçmelisini seçiyorlar mış...Ben gelince sistem ve müdür bilişim teknolojileri dersini seçmek zorunda olduğunu 6 sınıf olduğu için normumun buradan katiyyen düşürülemeyeceğini bana söyledi...:D
Ders bu sene de seçmeli kalmaya devam ederse en azından bu söylediğiniz her yerde uygulanmalı ki müdürlerin şu dilinden kurtulabilelim, bizim olduğumuz yerde zorunlu seçmeli olsun, diğerleri ister seçer ister seçmez.. İnşallah en azından bu olur.

barthez' Alıntı:
cereen' Alıntı:
Hocam bu lafların ayınısını söyletmeye çalış ona ve kaydet sesleri. Sonra git milli eğitime durumu anlat ve dinlet. Gerekirse suç duyurusunda bile bulunabilirsin. Sendikan varsa durumu ilet. Ah ah bana diyecekki böyle bir şeyi, insanların ekmeği ile oynamak demek..................İstanbul da bir arkadaşım mobing davası açtı şimdi müdür ona yalvarıyor vazgeç diye dimdik durun ve haklarınızı iyi bilin derim ben size. Daha yolun başındayız hepimiz eğer bunlara ezik durursak 3 senede biteriz.

gerekcesi nedir arkadasınızın hocam, somut birşey var mı? ben de düşünüyorum da... bu sene yaşadıklarım ciddi anlamda psikolojimi bozdu cunku...

BBNET
Geri