..

Kodla Büyü
Re: isterse beni norm fazlası gösterebilirmiş...

allah onu bildiği gibi yapsın :verymad:

hadi ya nasıl olacak mış acaba okul babasının tekkesi miymiş :verymad:

:cry: :cry:

Benim idarecim de beni norm gösterebilmek için ders saatimi 8 iken 12 falan girdi ama yinede fazla oldum.. 1,5 senedir fazla geliyorum bu devlete

dersi seçmez, norm fazlası gösterebilir tabi..işte bizi bu duruma düşürenler utansın..lanet olsun bu branşa da.... idarecinin kuklası mı olacağız??? karşı karşıya bıraktılar bizi idareciyle..eğitim özelleşmeden, bizi özelleştirdiler resmen...

göstersin sen gidince kendi tutuşacak kendi web sitelerini güncelleyebilecek mi............ bilgisayarların sorunlarını çözülecek mi........ bence kendi sizinle iyi geçinsin.........
hiç bir şeyi yapmayaın idari bilgisyarlarda............ devamlı sorunla karşılaşsın ki kıymetini anlasın......... haddini bildir...........şrfsz

gösterirsen göster, beni kaybettiğin için senin üzülmen gerekir deyiverin hocam. ne yani kimi tehdit ediyo sanki maaşını cebinden mi veriyo, siz umursamaz davranırsanız bence üstünüze gelemez.

Allah aşkına göstersin ya. Nerede çalışıyorsunuz bilmiyorum ama normu olan okul mu kaldı? Norm fazlası olsanız nereye gönderecekler? Hocam, siz daha iyi bilirsiniz ama yine de pabuç bırakmayın böyle sözlere derim ben. Zaten çalışıyoruz, sıkı çalış neymiş ya? Her öğretmenine söylüyor mu bunu? Müdürcülük oynayan bir şahıs daha...

Göstermezsen adam değilsin deseydin keşke...

Arkadaşlar kendinizi ağırdan satın lütfen..

göstersin isterse, zaten köydeymişsiniz. sizi başka bir yere atamazlar.
belki bu sayede daha iyi bir yere gelirsiniz belli mi olur.
bence cevabını verseymişsiniz

bir dernek kurdunuz onun üyesi olun.. neden burada böyle şeyler yazıp duruyorsunuz anlamıyorum. birlik olduğunuz taktirde. o müdür sizi değilde kimi çalıştıracak. sizi göndersede gelen kim olursa olsun belli bir şekilde çalışır. ben okul için kendini paralayan arkadaşlarıda anlamıyorum. kendinizi yıpratarak iyi iş yaptığınızı zannediyorsunuz ama sonra idareciler herkein sizin gibi çalışmasını bekliyor. normal işlerinizi yapın fazladan yaptığınız işleri belirtin bence..

arkadaşlar biraz sert duruş sergileyin yoksa bu tarz ifadelerin başı sonu gelmez

bende sitede olur olmaz şeyler uydurma haberler yayınlar seni yedi köye rezil ederim de bakalım ne oluyor o sizi tehdit ediyorsa sende onu tehdit et elindeki kozları kullan hocam

sövsen öğretmensin, sövmesen olmuyor :verymad: Allah kolaylık versin hocam.

hocam hiçbirşey olmaz bende duydum bu tehditleri sonuç çıkmadı hiçbirinden her okul yana yana bilişimci formatör araken seni göndermez gönderemez

hani geçen gün bir haber vardı yeni bir spor gazetesi çıkmış adı da AMK verin de onu okusun cahil kalmasın.

kendini bişi zannediyor g.zekalılar. :-1:

cereen' Alıntı:
lanet olsun bilgisayar öğretmenlerini beni bu duruma düşürenlere..
8 saat dersim var norm fazlası değilim formatörüm. isterse, çalışmalarımı beğenmezse idarecim beni norm fazlası gösterebilirmiş. ona göre sıkı çalış dedi...

hocam benim de okulda 8 saat dersi var ve formatörüm;; birinci dönemin sonunda norm kadro fazlalarının yer değiştirmeleri yapılacaktı ve listede bende vardım;;; biz milli eğitime şu an hangi okula gönderilirsek yine norm kadro fazlası olacağımızı söyledik ve böyle bir işlem yaptıkları takdirde mahkemeye başvuracağımızı söyledik;; onlarda bunun üzerine il milli eğitime sordular, il milli eğitim formatörlerin yer değiştirmesini yapmayın dedi:. siz de böyle olursa hiç çekinmeden mahkemeye başvurun... iyi günler...

takmayın böyle şeyleri ya

hocam misilleme yapın sizde, onu eksiklerini ve okulu eleştirin. yan köyün müdürü şöle böle deyin. bana da dediler seneye norm fazlası olursun diye. bende iyi olur okul beni sarmadı, yapında başka bi yerlere gideyim dedim, seslerini kestiler. norm 16 saat gözüküyo-dersim yok. hiç canınızı sıkmayın..

arkadaşım söylediklerini sallama bence... norm fazlası olursanda olursun ne olacakki? bende norm fazlasıyım 1 yıldır ama hala aynı yerdeyim... norm fazlası olma olayını çokta kafaya takmayın. sonuçta %70'imiz norm fazlası...

Göstermezsen ekime ,deseydin

cereen' Alıntı:
lanet olsun bilgisayar öğretmenlerini beni bu duruma düşürenlere..
8 saat dersim var norm fazlası değilim formatörüm. isterse, çalışmalarımı beğenmezse idarecim beni norm fazlası gösterebilirmiş. ona göre sıkı çalış dedi...
Hocam bu lafların ayınısını söyletmeye çalış ona ve kaydet sesleri. Sonra git milli eğitime durumu anlat ve dinlet. Gerekirse suç duyurusunda bile bulunabilirsin. Sendikan varsa durumu ilet. Ah ah bana diyecekki böyle bir şeyi, insanların ekmeği ile oynamak demek..................İstanbul da bir arkadaşım mobing davası açtı şimdi müdür ona yalvarıyor vazgeç diye dimdik durun ve haklarınızı iyi bilin derim ben size. Daha yolun başındayız hepimiz eğer bunlara ezik durursak 3 senede biteriz.

:verymad: nalet olsun ya...resmen geleceğimizi kararttılar.

Geçen yıl benzer sıkıntıları bende yaşamıştım Hocam..Eski gıcık müdürüm norm fazlası göstermişti beni..dönem ortasında kafasına göre karar vererek..
Normalde bu karar öğretmenler kurul toplantısında alınır ama zaten okuldan gitmek istediğim için tercih yaptım ve istediğim okulda çalışıyorum şimdi :)
Bu sebeple çokta kafanıza takmayın..Siz okulda kalmak mı ?gitmek mi ? istiyorsunuz ona karar verin ve ona göre bir çözüm üretelim :)

Birde çok üstünüze gelirse mobbingten dava açabilirsiniz..Genelde dava açanın lehine sonuçlanıyor bu davalar..(sendika avukatlarından bilgi alabilirsiniz)

BBNET
Geri