Kesinlikle denemeden almayın derim.Öncelikle Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Benim düşüncem çok çabuk büyüyecekleri için çok pahalı birşey gerek yok. Bir kaç sene idare edecek beğendiği bir bisiklet alın yeter diye düşünüyorum. Çünkü 2 sene sonra büyük bisiklete geçecekler.
Marka vs diyemiyor çünkü ben belli bir marka almadım. Gittik bisikletçiye, beğendi aldık. Şimdi de (12 yaşında) 22 jant bisikleti var onu sürüyor. Bir kaç yıla kadar o da küçük gelir muhtemelen. Şimdiki bisikleti de 9-10 yaş aralığındayken aldık. İlk bisikletini 5-6 yaşlarında aldık. Ana sınıfındaydı.

Deneme yaptık zaten. Beğendiklerini denedi. En rahat ettiğini aldı. Hatta ben başka marka beğenmiştim. Bu daha rahat dedi. 3 sene kullandı.Kesinlikle denemeden almayın derim.
Mağazaya gittiğinizde seledeyken ayak ucunun yere dokunduğunu görerek, birkaç yıl sonra büyüyeceği için selenin direksiyonun uzatılabilirliğini görerek ve varsa eşya taşıma, suluk, pompa gibi ihtiyaçlar için ek montaj yerlerini kontrol ederek alın derim. Ben hiç bakmadan aldığım için çok farklı bir konuda; ağırlık konusunda sıkıntı yaşadım. bisiklet vitessizdi ve bazen düz giderken bile bisikleti kaldırmakta zorlanıyordu çocuğum.