Re: 5.-6. sınıflar 2014-2015 yıllık plan (DÜZELTİLDİ)
prgoram kitabı sayfa 7;
Öğretmenler programı uygularken öğrencilerin farklı yeterlilikler için hangi düzeylerde olduklarını belirleyecek, öğrenci düzeylerini bulundukları düzeyden bir ileri taşımayı hedefleyeceklerdir.
burdan çıkan sonuç mutlaka standartları alacaksınız 1.1,1.2, standardın düzeyini belirleyeceksiniz. bu düzeye göre konuyu ya uzatacak ya da kısaltacaksınız.. labda dersler çakıştığı için sizin dediğiniz gibi ben de uygulayamadım ve o yüzden 2. dönem öğretmenler kurulunda karar alarak yıllık planı değiştirdim. ama her konaya değindim.
azizerkut' Alıntı:coderfree' Alıntı:Arkadaşlar ben geçen sene 5 ve 6 lara aynı planı uyguladım, mutluluk hocamızın dediği gibi geçen sene 5 'lere anlattığımızı bu sene anlatmak mantıksız. Her ne kadar düzey farklı deseniz de laboratuar olmayan okullarda düzey farkı uygulanamaz. Ben üniteleri bölüp 1 ve 2. üniteleri 5 'lere, 3 ve 4. üniteleri 6 'lara anlatmayı ve yıllık planı buna göre düzenlemek istiyorum. Mevzuat%Yönetmelik açısından bunun sakıncası var mıdır? Birisi gelip sen niye böyle yaptın, yanlış yapmışsın diyebilir mi?
Aynısını bende düşündüm ama bu seferde 6.sınıflara bir konuyu en aşağı 4 hafta işlemek zorunda kalıyorsun ve doldurması zor bir zaman aralığı oluyor öğrencilerin sıkılması da cabası tabi ki... diğer bir alternatif ise 5 ve 6 lar için aynı plan farklı seviyeler... bende karasızım ve bekliyorum...
prgoram kitabı sayfa 7;
Öğretmenler programı uygularken öğrencilerin farklı yeterlilikler için hangi düzeylerde olduklarını belirleyecek, öğrenci düzeylerini bulundukları düzeyden bir ileri taşımayı hedefleyeceklerdir.
burdan çıkan sonuç mutlaka standartları alacaksınız 1.1,1.2, standardın düzeyini belirleyeceksiniz. bu düzeye göre konuyu ya uzatacak ya da kısaltacaksınız.. labda dersler çakıştığı için sizin dediğiniz gibi ben de uygulayamadım ve o yüzden 2. dönem öğretmenler kurulunda karar alarak yıllık planı değiştirdim. ama her konaya değindim.